Life

Cum a apărut fiica lui Mihai Gâdea la Milano Fasion Week. Karina a întors toate privirile

Cum a apărut Karina, fiica lui Mihai Gâdea, la Milano Fashion Week. Tânăra de 20 de ani a întors toate privirile cu ținuta ei.
13.09.2023 | 10:10
Cum a aparut fiica lui Mihai Gadea la Milano Fasion Week Karina a intors toate privirile
Mihai Gâdea și fiica lui, Karina. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Mihai Gâdea a fost prezentă la Milano Fashion Week, un eveniment care a avut loc recent. Karina a întors toate privirile cu apariția sa pe covorul roșu.

Cum a apărut fiica lui Mihai Gâdea la Milano Fasion Week. A ales o ținută inedită

Mihai Gâdea se poate considera o persoană împlinită din toate punctele de vedere. Prezentatorul TV activează de ani buni în televiziune și este realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

În plan personal, prezentatorul este căsătorit cu Agatha Kundri de aproape două decenii, iar împreună au o fiică, Maisha Karina, în vârstă de 20 de ani.

Tânăra studiază în Florența, Italia, la PoliModa, fiind pasionat de domeniul vestimentar. Această instituție este una dintre cele mai prestigioase școli de modă din toată lumea.

ADVERTISEMENT

Recent, Karina a fost prezentă la Milano Fashion Week, acolo unde a purtat o ținută inedită. Fiica prezentatorului de la Antena 3 CNN a optat pentru un sutien și un sacou, ambele negre, dar și o pereche de jeanși oversised. Nu i-au lipsit ochelarii de soare de la ochi, dar nici geanta, care a fost tot neagră, notează ciao.ro.

Ce pasiune mai are fiica prezentatorului TV

În afară de modă, Karina mai este pasionată și de muzică, având o voce foarte bună. În mai, tânăra a lansat videoclipul piesei “Start”, iar în 2016 clipul video pentru melodia “Somewhere only we know”, a trupei Keane. Au urmat alte două coveruri, “Ordinary world” şi “Somewhere only we know”.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mihai Gâdea este mândră de fiica ei și a realizatorului TV, pe care o laudă adesea în mediul online. Recent, Agatha Kundri Memete a postat, pe pagina sa de Facebook, clipul video pe care Karina l-a lansat recent.

“Sunt atât de mândră! Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor”, a scris partenera de viață a lui Mihai Gâdea la postarea de pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

În final, Karina nu a ales să studieze muzica, ci moda, domeniu de care este pasionată. Tânăra a susținut mai multe examene, iar în final a fost acceptată la PoliModa.

În 2021, Karina a susținut examenul de Bacalaureat. Mihai Gâdea s-a declarat atunci mândru de fiica lui, care a obținut rezultate foarte bune.

ADVERTISEMENT
Tags: