Life

Gabriela Cristea nu mai scapă de critici: ”Nici nu mai trebuia să zici”

Gabriela Cristea, din nou în vizorul internauților. Ce reproșuri a primit de această dată prezentatoarea de la Antena Stars.
10.10.2023 | 21:59
Gabriela Cristea nu mai scapa de critici Nici nu mai trebuia sa zici
Gabriela Cristea, din nou în vizorul internauților. Ce reproșuri a primit de această dată prezentatoarea de la Antena Stars. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii matrimoniale Mireasa – Capriciile Iubirii nu mai scapă de critici. „Nici nu mai trebuia să zici”, este unul dintre mesajele pe care bruneta le-a recepționat din partea celor care o urmăresc în social media.

Gabriela Cristea, din nou în vizorul internauților. Ce reproșuri a primit de această dată prezentatoarea de la Antena Stars

Gabriela Cristea se află din nou în vizorul internauților. Ce reproșuri a primit de această dată prezentatoarea de la Antena Stars care consideră că halul de hate este unul destul de mare în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Vedeta este conștientă că nu este plăcută de toată lumea care o vede pe micile ecrane și și-a asumat această parte a vieții sale profesionale. Soția lui Tavi Clonda este criticată adesea pentru felul în care arată.

În urmă cu puțin timp a fost ”atacată” pentru că și-a cumpărat o shaorma din care a scos toate legumele și sosurile și a lăsat numai carnea. Cantitatea de carne nu a fost deloc pe placul oamenilor care au considerat că e prea multă pentru o singură masă.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, nu am avut timp să mă opresc să mănânc sănătos. Așa că… ce credeți că fac eu? Dacă nu am timp să mănânc sănătos, merg și îmi iau shaorma cu de toate. Dar nu vă grăbiți să mă judecați!

Vreau totuși numai carne! 400 de grame! Atât!”, a spus Gabriela Cristea pe pagina de Facebook, scrie click.ro. „Asta nu mai e shaorma. Nici nu mai trebuia să zici”, este unul dintre comentariile primite de brunetă.

ADVERTISEMENT

„Mergea și o salată de varză lângă cărnița aia” sau „Dar e mult rău 400 grame de carne și nesănătos, după părerea mea, mai ales că o mănânci fără salată”, sunt alte mesaje lăsate de internauți.

Gabriela Cristea, o vedetă pricepută în bucătărie

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care se pricepe în bucătărie și care pregătește tot felul de preparate culinare pentru partenerul de viață, Tavi Clonda, și cele două fiice. Din păcate, nici aici nu a scăpat de comentarii răutăcioase.

ADVERTISEMENT

Unele persoane sunt de părere că nu ține cont de pașii rețetelor, în timp ce altele sunt foarte interesate de ceea ce face și chiar îi cer indicații. Vedeta are numeroase vloguri pe canalul său de Youtube în care gătește sau pune murături pentru iarnă.

Mai mult, prezentatoarea de la Antena Stars face mâncare chiar și atunci când este în vacanță. Recent, Gabriela Cristea a povestit că a pregătit micul dejun pentru soțul său cu care se afla într-un sejur în Grecia.

ADVERTISEMENT