Life

Cum a apărut Mircea Badea la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume. Prezentatorului de la Antena 3 nu i-a fost deloc rușine

Mircea Badea a povestit cum și-a surprins soția în momentul în care aceasta dădea un interviu.
23.08.2021 | 18:33
Cum a aparut Mircea Badea la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume Prezentatorului de la Antena 3 nu ia fost deloc rusine
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a povestit ce a pățit într-o vacanță în Italia. Acesta a apărut în slip în locul în care avea loc recepția Festivalului de film de la Veneția.

Chiar în acel moment, partenera sa, Carmen Brumă, acorda un interviu. Aceasta s-a făcut că nu-l vede și nu s-a uitat nicio clipă în direcția lui.

ADVERTISEMENT

Cum a apărut Mircea Badea la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume

Mircea Badea a povestit, la Antena 3, ce a pățit într-o vacanță în Italia. Prezentatorul a rămas mai mult la plajă pentru a aduna jucăriile copiilor într-un sac, apoi, îmbrăcat în șort și maiou, a plecat spre hotel.

Doar că, atunci când a intrat, și-a dat seama că avea loc recepția Festivalului de Film de la Veneția.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul nu s-a rușinat și a pornit spre lift pentru a ajunge în cameră. Atunci a observat că partenera sa de viață, Carmen Brumă, acorda un interviu.

Cum a reacționat Carmen brumă când l-a văzut

Carmen Brumă se afla în mijlocul interviului când l-a văzut pe Mircea Badea venind de la plajă. Aceasta s-a făcut că nu-l observă și a continuat să vorbească cu reporterii.

ADVERTISEMENT

“La un moment dat, m-am aflat, fără să știu, exact în timpul Festivalului de la Veneția, unde se ținea evenimentul. Habar nu aveam. M-am dus la plajă și am rămas eu să strâng jucăriile copiilor. Aveam un sac mare în care puneam lopățele, găletușe etc.

Am luat sacul, l-am pus pe umăr, eram în chiloți de baie, cu maiou și am intrat în recepția Festivalului de la Veneția.

ADVERTISEMENT

Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine. Voiam să ajung la lifturi. Și, când mă uit, colega de apartament (n.r.- Carmen Brumă) dădea un interviu.

Zic: What?! Ea se dusese în cameră, se îmbrăcase să mergem în oraș, dar eu întârziasem că strângeam lopățelele de pe plajă și a durat ceva.

Când au văzut-o reporterii, au întrebat-o ce face, cum se simte la Veneția. Ea dădea interviu, iar eu am trecut absolut șocat, cu sacul. Prietene, nici nu s-a uitat. A fost pe sistemul: ‘Doamne, cine o fi ăsta?!’ Asta am pățit eu la Veneția”, a povestit Mircea Badea într-o emisiune la Antena 3.

ADVERTISEMENT