Life

Cum a arătat nunta dintre geamăna siameză Abby Hensel și soțul ei. Tânăra de 34 de ani nu a vrut să se separe deloc de sora ei, Brittany

Abby, una dintre siamezele Hensel s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Cum arată viața gemenelor care au fost nevoite să trăiască ca o singură persoană.
28.03.2024 | 22:47
Cum a aratat nunta dintre geamana siameza Abby Hensel si sotul ei Tanara de 34 de ani nu a vrut sa se separe deloc de sora ei Brittany
Una dintre siamezele Hensel s-a căsătorit. Sursa foto: TikTok
ADVERTISEMENT

Poveștile cu gemene siameze au atras mereu atenția publicului. Deși sunt rare astfel de cazuri, cele care sunt într-o astfel de ipostază nu duc deloc o viață ușoară. Este și cazul lui Abby și Brittany Hensel care au fost nevoite să trăiască ca o singură persoană în două corpuri.

Motivul pentru care părinții gemenelor siameze nu au vrut să le separe niciodată

În anul 1996, gemenele siameze Abby și Brittany Hensel au intrat în atenția publicului. Cele două au apărut în emisiunea lui Oprah Winfrey, iar povestea lor de viață i-a ”mișcat” pe cei de acasă. Din acel moment, publicul a început să fie din ce în ce mai interesat de parcursul celor două.

ADVERTISEMENT

Știind că nu sunt singurul caz de gemene siameze, Abby și Brittany au decis să fie un exemplu pentru cei sau cele ca ele. Astfel, au ajuns protagonistele propriului reality show. Emisiunea s-a numit ”Abby și Brittany” și a rulat vreme bună pe micile ecrane.

De foarte multe ori, cei care au privit emisiunea s-au întrebat de ce tinerele nu au fost supuse operației de separare. Deși este o intervenție care presupune anumite riscuri, exista și șansa ca cele două să aibă vieți normale, pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Cei care nu și-au dorit să le pună în pericol au fost părinții lor. Aceștia nu au vrut ca fiicele lor să moară sau să rămână cu anumite dizabilități întreaga viață. Astfel, au decis să le lase unite și să le învețe să conviețuiască în același corp.

”Nu ne dorim niciodată să fim despărțite pentru că nu am putea face toate lucrurile pe care le facem acum, cum ar fi să jucăm softball, să alergăm și să facem sport.”, spunea Abby, la un moment dat, în emisiunea sa, potrivit adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Siamezele Abby și Brittany Hensel împart organele de sub talie

Acum, viața lui Abby și a lui Brittany arată normal. Cele două se coordonează de minune, căci una dintre ele are control pe partea dreaptă, iar cealaltă, pe partea stângă.

Abby și Brittany Hensel și-au dorit să aibă o viață apropiată de normalitate și au vrut să fie incluse în sectorul profesional. Astfel, în prezent, cele două sunt profesoare de gimnaziu, iar Abby a avut noroc și pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani, Abby s-a căsătorit cu sufletul ei pereche, Josh Bowling. Soțul lui Abby este veteran al armatei americane și profesează ca asistent medical.

Abby, Brittany și Josh locuiesc împreună în Minessota, iar fiecare zi din viața lor este o aventură plăcută. Chiar dacă acum este căsătorită, Abby nu s-a gândit niciodată cum ar fi să trăiască fără sora ei.

ADVERTISEMENT
Tags: