News

Cum a ”blocat” nora lui Dragnea justiția din Giurgiu din cauza unui permis suspendat. Gina a stat în tribunal mai mult decât socrul ei

Nora lui Liviu Dragnea se judecă de aproape 3 ani și jumătate cu IPJ Giurgiu, din cauza unui banal proces verbal de contravenție.
06.12.2022 | 15:54
Cum a blocat nora lui Dragnea justitia din Giurgiu din cauza unui permis suspendat Gina a stat in tribunal mai mult decat socrul ei
Nora lui Liviu Dragnea, un fel de ”regina șoselelor” la bordul unui Porsche Cayenne / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Hepta, Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Alexandra Dragnea, nora fostului lider PSD Liviu Dragnea, a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu în iunie 2019, contestând un proces verbal de contravenție, în urma căruia permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 30 de zile.

Nora lui Dragnea, amendată pentru o depășire neregulamentară, la bordul unui Porsche

Procesul a avut până acum 14 termene, incluzându-le și pe cele de pe fond, când nora lui Liviu Dragnea a pierdut. Cazul a fost repartizat la Tribunalul Giurgiu în ianuarie 2020, unde se judecă și astăzi. Dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare a fost judecat în mai puțin de trei ani.

ADVERTISEMENT

Gina Alexandra Dragnea a fost oprită de poliție pe data de 9 iunie 2019, în timp ce se deplasa de la Alexandria la București, la bordul unui automobil Porsche Cayenne. La 40 de kilometri de capitală, tânăra a depășit un autovehicul Ford Tranzit, într-o zonă în care această manevră era interzisă. În momentul respectiv, Gina Dragnea nu avea asupra ei permisul de conducere.

Nora lui Liviu Dragnea s-a ales cu o amendă în cuantum de 580 de lei și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. Câteva zile mai târziu, Gina Dragnea a contestat procesul verbal în instanță și a continuat să conducă pe baza unei ”dovezi”, până la o hotărâre definitivă.

ADVERTISEMENT

Gina susține că a încălcat legea pentru că integritatea ei fizică era în pericol

”În motivarea plângerii , petenta a arătat că la data de 09.06.2019, în timp ce se deplasa din direcția A… către București, la un moment dat, în fața sa se deplasa cu viteză foarte mică autovehiculul marca Ford Transit, cu nr. …, care avea ușile din spate deschise și transporta miniutilaje (probabil agricole), care nu păreau asigurate, fiind și pe un teren înclinat.

Deoarece circula cu viteză foarte mică și exista riscul să cadă utilajele din această utilitară, conducătorul acesteia s-a deplasat pe partea dreaptă a drumului, semnalizând dreapta pentru a-i permite să treacă; văzând aceasta și fiindu-i foarte teamă să nu cadă anumite utilaje din autoutilitară, care ar fi pus în pericol atât integritatea sa fizică, cât  și autoturismul pe care îl conducea, a procedat la depășirea acestei utilitare, dar fără să depășească axul drumului și fără să pună în pericol ceilalți participanți la trafic, după care a fost oprită de un echipaj de poliție”, s-a apărat Gina Dragnea în instanță, potrivit FANATIK.

ADVERTISEMENT

Șoferul mașinii a fost citat ca martor de șapte ori în procesul de la Tribunalul Giurgiu, acesta nefiind găsit la domiciliul la care figura în acte. În prezent, litigiul a ajuns în faza de administrare a probatoriului, următorul termen fiind stabilit pentru data de 12 ianuarie 2023.

Fiul lui Liviu Dragnea ar fi divorțat de fiica preotului Tătulescu

Gina Alexandra, fiica părintelui Dionis Tătulescu de la Biserica Sf. Elefterie, s-a căsătorit cu Valentin Ștefan fiul lui Liviu Dragnea, în 2018, înainte ca fostul lider PSD să intre în închisoare.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, în presă au apărut informații potrivit cărora cei doi ar fi divorțat, după ce tânăra a fost surprinsă la brațul unui alt bărbat. Totuși, nu există o confirmare oficială a acestui presupus divorț.

Gina Alexandra Dragnea are 31 de ani și în 2009 a participat la Miss Universe România, unde a ajuns până în finală, clasându-se pe locul 20 din 23 de participante. Ea este extrem de activă pe platformele de socializare, unde are mulți urmăritori.

ADVERTISEMENT