Life

Cum a depășit Cătălin Bordea infidelitatea soției sale, Livia! Rețeta e interzisă minorilor

Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitatea soției sale cu unul din cei mai buni prieteni. Cum a depășit momentul complicat al divorțului?
19.01.2024 | 14:45
Cum a depasit Catalin Bordea infidelitatea sotiei sale Livia Reteta e interzisa minorilor
Cătălin Bordea, dezvăluiri despre durerea divorțului de Livia. Foto: Instagram/ Facebook. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a povestit cum a reușit să depășească infidelitatea soției sale, Livia, de care a divorțat după ce a aflat că l-a ”tradus” cu cel mai bun prieten, cântărețul Spike.

Cătălin Bordea, despre cum a trecut de episodul infidelității fostei sale soții, Livia

Invitat în podcastul lui Romică Țociu, alături de prietenul său, Nelu Cortea, Bordea a mărturisit că i-a fost extrem de greu să își revină după acel episod, dar a reușit să privească lucrurile cu ochi mai buni în primul rând datorită prietenului său, cel cu care a câștigat primul sezon de America Express.

ADVERTISEMENT

Romică Țociu a vrut să știe de la Cătălin Bordea dacă atunci când s-a despărțit de Livia a pierdut un om sau doi, dat fiind că în triunghiul amoros a fost implicat Spike, cel care îi era apropiat.

Se pare că relația lui Bordea cu Spike era una destul de bună în momentul în care a fost înșelat de soție. Umoristul a spus că a fost, pentru el, din acest punct de vedere, o dublă pierdere.

ADVERTISEMENT

„Am pierdut doi oameni, nu doar unul”

„Am pierdut doi oameni, nu doar unul”, a declarat Cătălin Bordea. La confesiunea făcută de actor a intervenit imediat Nelu Cortea, care a precizat că l-a cam deranjat că în presă Spike era prezentat drept cel mai bun prieten al lui Cătălin, crezând că el merita, de fapt, titulatura.

„Știi că eram ofuscat, pentru că citeam că era cel mai bun prieten. Și am spus, nu, nu!”, s-a băgat Nelu în discuție. Bordea, în stilul caracteristic, i-a zis apoi că a ocupat repede locul lui Spike, că a fost avansat imediat.

ADVERTISEMENT

„Tu ai fost avansat prin eliminare! A fost Paul, iar tu te încălzeai cu talent pe marginea terenului!”, i-a replicat Cătălin Bordea tovarășului său.

Cătălin a reușit să depășească episodul infidelității datorită lui Nelu, Cortea fiind omul care a fost aproape de el în toată perioada neplăcută. Pentru a uita de durere, de ajutor i-a fost și pălinca de Ardeal, după cum chiar el a dezvăluit.

ADVERTISEMENT

Bordea s-a tratat cu pălincă de Ardeal să uite de durere

„Am fost acolo, da! E și ciudat, pentru că n-am mai avut oameni atât de apropiați care să treacă prin asta. Venea la mine și povesteam despre asta. A fost nou și pentru mine, dar mă bucuram că vine cu o energie și după ce vorbeam pleca mult mai luminos și mai ok”, a spus Nelu Cortea despre situația lui Cătălin Bordea.

„Pălinca de Ardeal se numește… (n.red.: ”rețeta” ieșirii la liman dintr-o infidelitate). Pălinca de a doua zi! Dar se putea și mult mai rău. Măi, nu suntem victime, se pățește din Antichitate, se pățește din peșteri”, a concluzionat Bordea.

Bordea, abandonat când era mic de tatăl său: „Îmi lipsește”

Dincolo de subiectul Livia & Spike, Cătălin Bordea a vorbit și despre faptul că i-a lipsit foarte mult tatăl, care l-a abandonat când avea doar doi ani, după ce își dorese ca mama lui să îl avorteze. Actorul le-a spus lui Romică și fiului său, tot Cătălin pe numele său, că i-a admirat foarte mult din fața micului ecran la America Express, gândindu-se că el nu s-a putut bucura de o relație tată-fiu.

„Eu când mă uitam la voi, la America Express, mă uitam într-un fel anume. Pentru mine a fost emoționant să vezi treaba asta. În America sau Asia au fost până acum doar mamă-fiică. Eu am ajuns la 39 de ani să am o curiozitate anume, cum ar fi fost, cum ar fi…

Îmi lipsește. E o curiozitate acolo pe care n-am cum s-o umplu, știi? E bine să ai în vedere că nepoții o să vadă filmarea asta. Rămâne înregistrarea aia, care este aur curat, nu poate să ți-o dea nimeni”, a mai spus Cătălin Bordea.

 

 

 

ADVERTISEMENT