Life

Ce a apărut pe profilul lui Spike, la scurt timp după ce și-a asumat relația cu Livia. Artistul, mesaj subtil pentru Bordea

Cătălin Bordea, atacat subliminal de către Spike. Ce mesaj i-a transmis artistul, în văzul tuturor, prietenului său căruia i-a ”furat” soția
07.01.2024 | 18:27
Ce a aparut pe profilul lui Spike la scurt timp dupa ce sia asumat relatia cu Livia Artistul mesaj subtil pentru Bordea
Spike, încă o lovitură sub centură pentru Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anul trecut, divorțul lui Cătălin Bordea de Livia a luat prin surprindere pe toată lumea. Totul a fost cu atât mai uimitor, cu cât cel care i-a furat-o de sub nas comediantului a fost nimeni altul decât Spike. Artistul și Bordea au fost cei mai buni prieteni, dar se pare că asta nu a contat în fața sentimentelor de iubire.

Cătălin Bordea, lovitură sub centură din partea celui mai bun prieten

Cătălin Bordea și Livia au avut una dintre cele mai solide relații din lumea mondenă. Cei doi se cunoșteau de peste 10 ani și, în tot acest timp, au clădit o relație solidă. Sau, cel puțin, așa credea comediantul.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un an și jumătate, Bordea a plecat în ”America Express”. Deși trebuia să formeze o echipă cu iubita lui soție, aceasta s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Drept dovadă, comediantul a ajuns să concureze cu Nelu Cortea.

Când a venit acasă cu marele premiu din ”America Express”, Cătălin Bordea nu s-a putut bucura prea mult de el. Livia, soția lui a ales să îi dea una dintre cele mai dure vești. Și anume, aceea că vrea să se despartă de el.

ADVERTISEMENT

Lovitura a fost una extrem de dureroasă pentru Cătălin. Livia, femeia pe care el o pusese pe un piedestal l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Spike a fost multă vreme considerat un frate pentru Bordea, ba chiar a fost cavalerul lui de onoare la nuntă.

Spike și Livia și-au oficializat relația în văzul tuturor

Atunci când au apărut primele imagini cu cei doi, Cătălin a refuzat să creadă că i se întâmplă tocmai lui una ca asta. Nici pentru Livia și Spike nu a fost deloc ușoară asumarea relației, mai ales având în vedere valul de ură pe care îl primeau în online.

ADVERTISEMENT

În noaptea dintre ani, Spike a decis să nu se mai ascundă și să oficializeze relația cu fosta soție a lui Bordea. Imaginea pe care a postat-o artistul a fost extrem de controversată, iar fanii nu au așteptat prea mult pentru a arunca cu jigniri în el și în Livia.

În urmă cu puțin timp, Spike a mai făcut o postare care a agitat apele în online. Pe conturile sale de socializare, acesta a scris”Rămânem prieteni”, alături de melodia cu același nume.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, cei care au văzut postare, au început să se ducă imediat cu gândul la Cătălin Bordea. În continuare, sunt voci care îl atacă pe Spike, dar și voci care încearcă să vadă situația din ambele perspective.

De data asta, fanii au început să fie mult mai îngăduitori cu Spike și să nu îl mai vadă doar pe el vinovat. Sunt mulți care cred că și Bordea a avut partea lui de vină și că a neglijat-o pe Livia. Drept dovadă, aceasta a plecat să caute consolarea în brațele altcuiva.

ADVERTISEMENT