Life

Supărare printre fanii America Express după ce s-a aflat cine a câștigat: ”Dezamăgitor. Frații meritau să fie câștigători”

Dezamăgire uriașă printre urmăritorii emisiunii America Express, după marea finală. Telespectatorii se așteptau la alt verdict.
28.12.2023 | 08:12
Suparare printre fanii America Express dupa ce sa aflat cine a castigat Dezamagitor Fratii meritau sa fie castigatori
Dezamăgire uriașă printre urmăritorii emisiunii America Express, după marea finală. Telespectatorii se așteptau la alt verdict. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Supărare printre fanii America Express după ce s-a aflat cine a câștigat. Foarte multe persoane cred că ultima cursă a fost una dezamăgitoare și că, de fapt, frații Alexia și Aris Eram meritau să fie câștigătorii acestui sezon.

Dezamăgire uriașă printre urmăritorii emisiunii America Express, după marea finală. Telespectatorii se așteptau la alt verdict

Dezamăgire uriașă printre urmăritorii emisiunii America Express, după marea finală. Telespectatorii se așteptau la alt verdict, motiv pentru care mulți dintre ei au anunțat că nu vor mai vedea de acum înainte reality show-ul.

ADVERTISEMENT

Majoritatea internauților sunt de părere că Laura Giurcanu și Sânziana Negru nu meritau să primească premiul în valoare de 30.000 de euro și trofeul competiției de pe Drumul Soarelui. Mulți ar fi vrut ca cealaltă echipă să fie învingătoare.

Foarte mulți sunt de părere că Alexia și Aris Eram meritau să câștige pentru că pe parcursul emisiunii au demonstrat că sunt buni și competitivi. Fanii consideră că cei doi frați sunt, în realitate, câștigătorii sezonului acesta.

ADVERTISEMENT

„Felicitări Aris și Alexia sunteți câștigătorii acestei ediții! Sunteți niște copii minunați și frumos educați. Bravo!”, „Dezamăgitor. Frații meritau să fie câștigători”, „Felicitări Alexia Eram și Aris! Sunteți eroii sezonului”.

„Nu au meritat deloc trofeul ! Erau tot timpul pe la mijloc! Pe când Alexia și Aris erau mereu în top 3” sau „Dezamăgire, frații Eram meritau trofeul. Au fost sufletul sezonului, copii frumoși, educați, ambițioși, deloc răsfățați”, sunt câteva dintre comentariile de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram, mesaj după ce a pierdut finala America Express

Alexia Eram a transmis un mesaj emoționant după ce a pierdut finala America Express. Sora mai mare a lui Aris Eram a dezvăluit că a plecat de acasă cu gândul că va pune mâna pe trofeul competiției de la Antena 1.

Din păcate, nu a reușit acest lucru, însă e foarte fericită că oamenii au ajuns să o cunoască așa cum este în realitate. Fiica celebrei prezentatoare de știri Andreea Esca este foarte încântată de experiența trăită alături de fratele său.

ADVERTISEMENT

„Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți!

Și pentru că am luat parte la superba aventură America Express până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul într-un mod aparte”, a scris Alexia Eram pe pagina de Instagram.

Finalista de la America Express a mai mărturisit că a fost greu, dar a meritat din plin. Mai mult decât atât, influencerița a ținut să le mulțumească din suflet celor care au susținut și încurajat permanent echipa sa și a lui Aris Eram.

ADVERTISEMENT