Life

Niculina Stoican, înșelată de soț. Cântăreața a fost sunată de amantă: “Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva”

Niculina Stoican a fost înșelată de soț în trecut. Interpreta de muzică populară a fost sunată de amanta partenerului ei de viață.
07.10.2022 | 08:02
Niculina Stoican inselata de sot Cantareata a fost sunata de amanta Niciodata nu am simtit ca se intampla ceva
Niculina Stoican a vorbit despre infidelitatea soțului. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican (51 de ani) a fost înșelată de soț în trecut, însă acest lucru nu a determinat-o să renunțe la mariajul lor. Artista chiar a primit un telefon de la amanta partenerului ei.

Niculina Stoican, înșelată de soț. Cântăreața a fost sunată de amantă

Solista a trecut prin momente grele în căsnicia cu Vasile Stănescu, inclusiv în perioada în care bărbatul a stat după gratii timp de trei ani, după ce a obținut ilegal rambursări TVA.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican a recunoscut că soțul ei i-a fost infidel în trecut.

Interpreta de muzică populară nu este o persoană geloasă și nici soțul ei. Artista a fost întotdeauna mândră să fie la brațul partenerului ei de viață, deși alte femei l-au plăcut și i-au atras atenția.

La un moment dat, Niculina Stoican a primit telefoane de la amanta soțului ei, însă nici atunci nu a încetat să creadă în iubirea lui pentru ea.

ADVERTISEMENT

Indiferent de ce s-a întâmplat între ei, Niculina Stoican a știut întotdeauna că este iubită de soțul ei.

“N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii.

ADVERTISEMENT

Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: ‘Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: ‘Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu’.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu.”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars.

Niculina Stoican și Vasile Stănescu sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună un fiu.

Care este secretul mariajului Niculinei Stoican

Recent, Niculina Stoican a explicat care este secretul mariajului său cu Vasile Stănescu. Interpreta spune că se bazează pe dependența față de soțul ei, dar și pe atașamentul care există între cei doi de mult timp.

“Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el.”, a explicat vedeta la Etno TV.

ADVERTISEMENT