Life

Cum a devenit viral anunțul matrimonial al unui profesor din Vaslui: ”Sper că mai există”

Un cadru didactic din Vaslui a ajuns în atenția internauților datorită unui anunț matrimonial. Ce caută la viitoarea soție.
01.03.2024 | 23:45
Cum a devenit viral anuntul matrimonial al unui profesor din Vaslui Sper ca mai exista
Un cadru didactic din Vaslui a ajuns în atenția internauților datorită unui anunț matrimonial. Ce caută la viitoarea soție. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Cum a devenit viral anunțul matrimonial al unui profesor din Vaslui. Acesta speră „că mai există” calitățile pe care le caută la partenera de viață pe care abia așteaptă să o întâlnească. Nu a fost niciodată însurat.

Un cadru didactic din Vaslui a ajuns în atenția internauților datorită unui anunț matrimonial. Ce caută la viitoarea soție

Un cadru didactic din Vaslui a ajuns în atenția internauților datorită unui anunț matrimonial. Ce caută la viitoarea soție. Profesorul pe numele său Ionuț Agachi este născut în orașul Roman din județul Neamț și are 41 de ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este dornic să găsească o parteneră de viață pe măsura așteptărilor sale, anunțul fiind postat pe mai multe site-uri matrimoniale. Ocupația acestuia este de profesor de limba și literatura română, fiind absolvent al Facultății de Litere.

„Sunt cadru didactic, sunt un tânăr cu sufletul bun, sincer, de încredere, amabil, calm, fidel, cuminte, tandru, înțelegător, onest, nu fumez, nu consum alcool, creștin-ortodox, nu am fost căsătorit niciodată, nu am copii.

ADVERTISEMENT

Sunt înalt, 1,83 m, păr șaten, ochi căprui, 95 de kilograme. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, să ascult muzică, călătoriile”, este descrirea pe care a lăsat-o profesorul din Vaslui despre sine, conform adevarul.ro.

Ce caută profesorul din Vaslui la viitoarea parteneră

„Doresc din tot sufletul să cunosc o tânără sinceră, cu suflet bun, de încredere, de bună credință, necăsătorită, creștin-ortodoxă, fără obligații, cu vârsta cuprinsă între 33-40 de ani. Dispusă pentru o frumoasă relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Relația să ducă la o căsătorie binecuvântată de Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului. Nu caut aventuri. Doresc să cunosc o tânără de încredere, cu un suflet bun, cu care să-mi întemeiez o familie creștin-ortodoxă binecuvântată de Bunul Dumnezeu.

Cine dorește să mă cunoască mă poate contacta cu încredere, în privat, pe Facebook. Sper că mai există tinere sincere, cu suflet bun și de bună credință, care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate”, a mai scris profesorul din Vaslui, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Anunțul cadrului didactic a stârnit mai multe comentarii controversate. Unii internauți l-au îndemnat să se concentreze pe Evaluarea Națională și pe elevii de la școală și să lase site-urile matrimoniale deoparte.

Majoritatea consideră că are o vârstă mult prea înaintată pentru a-și găsi o parteneră pe măsura dorințelor sale. Pe de altă parte, au fost și multe persoane care au admirat curajul și sinceritatea profesorului de pe site-ul matrimonial.

ADVERTISEMENT