Life

Cum a fost cerută în căsătorie Mara Bănică. Jurnalista, dezvăluiri despre inelul de logodnă

24.06.2020 | 20:56
Cum a fost ceruta in casatorie Mara Banica Jurnalista dezvaluiri despre inelul de logodna
Cum a fost cerută în căsătorie Mara Bănică. Jurnalista, dezvăluiri despre inelul de logodnă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Mara Bănică a dezvăluit în mediul online că a fost cerută în căsătorie, iar acum a povestit cum a decurs cererea. Renumita jurnalistă a declarat că a avut parte de o surpriză plăcută legat de primirea inelului despre care spune că este unul special.

În plus, frumoasa brunetă a mărturisit că iubitul ei nu s-a pus în genunchi, ci i-a oferit acest inel de logodnă ca lumea să vadă că Mara Bănică este „luată”. Totodată, vedeta a mai precizat că a fost emoționată de scena cererii în căsătorie.

ADVERTISEMENT

„Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat”, a povestit Mara Bănică despre cererea în căsătorie, relatează wowbiz.ro.

Mara Bănică, dezvăluiri despre cererea în căsătorie și inel

„A zis «uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea». Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a mai spus renumita jurnalistă, conform sursei de mai sus.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mara Bănică a mai precizat că nu a fost deloc vorba de o cerere în căsătorie clasică, ci mai degrabă una atipică spunând că iubitul ei și-a dorit mai mult să vadă lumea că jurnalista nu este singură și disponibilă.

Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că fiul ei știa că urma să fie cerută în căsătorie. Mara Bănică a povestit că băiatul ei chiar a văzut inelul cu 2-3 zile înainte.

ADVERTISEMENT

Speechless…❤️

Nai-post ni Mara Banica noong Lunes, Hunyo 22, 2020

 

Inelul primit de Mara Bănică, replică după o bijuterie purtată de Prințesa Diana

Frumoasa brunetă a mai povestit că a probat acest inel deosebit pentru prima oară în Africa de Sud, dezvăluind faptul că modelul a fost purtat și de Prințesa Diana, fiind unul extrem de căutat în ultima perioadă.

Inelul de logodnă cu safir negru este rar și nu este unul deloc ieftin, ci mai degrabă costă o avere. Inelul purtat de Lady Di a ajuns în clipa de față la Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

Prințul William i-a dăruit acest inel prețios soției sale atunci când s-a logodit, bijuteria fiind purtată de mama sa în urmă cu aproape 3 decenii când a devenit soția Prințului Charles.

 

Inel Prințesa Diana
Inelul cu piatră neagră purtat de Prințesa Diana a ajuns la Kate Middleton. Sursa foto: grandlifestyle.ro
ADVERTISEMENT