News

Cum a fost fotografiat Sebastian Ghiță pe insula grecească Mykonos! Are azil politic în Serbia și e plin de procese de corupție în România

13.07.2020 | 13:44
Sebastian Ghiță, imagini din Mykonos. Sursa foto - libertatea.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum a fost fotografiat Sebastian Ghiță pe insula grecească Mykonos, în ciuda faptului că acesta este fugit din România de aproape patru ani de zile!

Fără nicio apăsare, fostul politician se află în aceste zile alături de familie și prieteni în Mykonos, una dintre cele mai scumpe destinații din Marea Egee.

ADVERTISEMENT

De altfel, insula este preferată de turiștii cu bani, aici fiind văzuți mai mulți actori, sportivi sau politicieni celebri, în ultimii ani de zile.

Sebastian Ghiță, imagini din Mykonos

Culmea, Libertatea scrie că Sebastian Ghiță a fost fotografiat la apusul soarelui în mijlocul arhipelagului Cicladelor, ascultând melodii ale lui Salam.

ADVERTISEMENT

Acesta este înconjurat de circa 20 de persoane. Vorbim despre familie, copii și prieteni. Ghiță nu a ezitat o clipă și s-a afișat pe o plajă.

La doar câteva zile distanță, acesta a apărut pe terasa altei plaje, acolo unde a consumat mai multe pahare de vin alături de cei de lângă el.

ADVERTISEMENT

În pantaloni scurți, într-o cămașă albă, cu picioarele goale în nisip, patronul Asesoft și al România TV, părea că nu dă doi bani pe autoritățile din România.

În cele din urmă, Ghiță s-a mutat la o masă, amplasată mai aproape de mare, în timp ce în jurul lui era organizată o petrecere.

ADVERTISEMENT

Interesant este că alături de fostul politician se află și fratele acestuia, Alexandru Ghiță. Și el a fost trimis în judecată anul trecut de DNA pentru evaziune fiscală.

Vă readucem aminte că Sebastian Ghiță a plecat din țară în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, imediat după o întâlnire a comisiei de control a SRI.

La doar câteva ore distanță, acesta trebuia să se prezinte la DNA Ploiești, într-un dosar în care era vehiculat și numele fostului premier Victor Ponta, dar și cel al fostului premier britanic Tony Blair.

Trebuie specificat faptul că Sebastian Ghiță era atunci sub control judiciar în alt dosar și avea interdicție să plece din țară. Avea să fie arestat în cele din urmă în Serbia de autoritățile locale, pe 14 aprilie 2017.

Ghiță a fost acuzat de deținere de acte false pentru că ar fi avut la el un permis de conducere și buletin de Slovenia. A fost ulterior eliberat pe cauțiune

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: