News

Cum a fost înșelat un român aflat în izolare într-un hotel din Brașov! Poliția a preluat cazul

27.02.2021 | 10:18
Cum a fost inselat un roman aflat in izolare intrun hotel din Brasov Politia a preluat cazul
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum a fost înșelat un român aflat în izolare într-un hotel din Brașov! Întors recent din străinătate, acesta a luat decizia de a se caza la o unitate hotelieră pentru a-și proteja familia. Timp de 14 zile trebuia să stea închis în cameră. 

Cu toate acestea, soția lui a decis să nu îl lase singur. Concret, după câteva zile, s-a cazat și ea  în același hotel. A fost întâmpinată de bărbat în parcare.

ADVERTISEMENT

Doar că, la intrarea în hotel, bărbatul a fost abordat de recepționerul hotelului. Acesta era însoțit de un alt individ care nu a ezitat o clipă și s-a prezentat drept polițist.

Cum a fost înșelat un român aflat în izolare în Brașov!

Acesta i-a adus la cunoștință că a efectuat un control, alături de inspectorii DSP și că îl va sancționa pentru că nu a fost găsit în cameră.

ADVERTISEMENT

Ca să pară totul cât mai real, recepționerul i-a transmis clientului că polițistul ar fi ridicat înregistrările de pe camerele de supraveghere, înregistrări în care se vede cât se poate de clar că ieșea din hotel.

Pentru că îl cunoștea, s-a oferit să îl pună în contact cu polițistul. Acesta i-a promis bărbatului că este dispus să treacă cu vederea lipsa din camera de hotel. Mai mult de atât, i-a zis că o să rezolve și cu o doamnă de la DSP, ca să nu mai aibă probleme la controale.

ADVERTISEMENT

Nu s-a oprit aici și i-a spus și că va șterge filmările de la hotel, dar, în schimbul acestui ajutor, „trebuie să bage mâna mai adânc în buzunar”. Mai exact să plătească 650 de euro.

Surprins de întorsătură, bărbatul a tras de timp și a zis că are banii pe un card belgian pe care nu îl poate folosi deocamdată în țară. Rămas singur, acesta a anunțat Poliția.

ADVERTISEMENT

Prinși în flagrant delict, recepționerul hotelului și complicele său au recunoscut că au pus la cale acest plan pentru a obține bani de la bărbat, profitând de faptul că acesta ieșise din camera de hotel.

Acum, cei doi sunt acuzați de tentativă la înșelăciune, trafic de influență, respectiv complicitate la trafic de influență, și au fost condamnați la un an și șase luni închisoare cu suspendare, în cazul recepționerului, respectiv un an și cinci luni cu suspendare pentru bărbatul care s-a pretins polițist.

De remarcat că în cazul acestui procurorii au făcut recurs având în vedere că este cunoscut cu antecedente penale.

ADVERTISEMENT
Tags: