News

Ce a făcut Diana Șoșoacă în Parlament înainte de a fi exclusă din AUR: ”Dați-mă afară cu Poliția!” Video

10.02.2021 | 19:55
Ce a facut Diana Sosoaca in Parlament inainte de a fi exclusa din AUR Datima afara cu Politia Video
ADVERTISEMENT

Înainte de a fi dată afară din AUR, senatoarea Diana Șoșoacă a fost din nou în centrul atenției în Parlament, acolo unde a avut un discurs plin de acuzații față de campania de vaccinare din România.

De la pupitrul Senatului, în stilul său caracteristic, avocata a prezentat o serie de statistici anti-vaccin care arată, spune ea, efectele negative ale imunizării.

ADVERTISEMENT

Apoi, în momentul care i s-a tăiat microfonul, aceasta a început să arunce cu acuzații extrem de grave și a spus că nu o să permită ”uciderea poporului român”.

Diana Șoșoacă, scandal în Parlament, în ziua excluderii din AUR: ”Dați-mă afară cu Poliția!”

Cu câteva ore înainte să fie exclusă din AUR, Diana Șoșoacă a fost extrem de agresivă într-o intervenție de la pupitrul Senatului. În nota ei obișnuită, a criticat din nou vaccinarea și, spune ea, a venit cu ”adevărul despre efectele adverse” ale vaccinului Pfizer/BioNTech.

ADVERTISEMENT

”Tot timpul ne opriți să vorbim despre adevăr. Adevărul e că omorâți România pas cu pas, vaccinând femeile. Avem dreptul că vorbim. 

Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Amendați-mă, scădeți-mi 10% din indemnizație, dar nu am să vă permit niciodată să omorâți femeile și copiii, care sunt matricea națională”, a spus senatoarea, după ce i s-a tăiat microfonul.

Șoșoacă, săgeți către colegii din AUR

Ulterior, aceasta a postat pe Facebook o serie de mesaje în care explică cele întâmplate în Parlament. Într-un mesaj, aceasta acuză că inclusiv parlamentari de la AUR au cerut să îi fie oprit microfonul.

ADVERTISEMENT

”Declarație politica întrerupta de Biroul Permanent al Senatului. Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVARUL, asa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer / Biontech și acuzatiile impotriva clasei politice care distrug poporul roman!

Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!

Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau “politically correct?” a scris Diana Șoșoacă, pe Facebook.

ADVERTISEMENT