Life

Cum a fost primită Iulia Vântur în familia lui Salman Khan. Românca devenită vedetă la Bollywood a făcut dezvăluiri

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre viața din India. Cum a fost primită românca în familia celebrului star de la Bollywood, Salman Khan.
29.11.2023 | 08:44
Cum a fost primita Iulia Vantur in familia lui Salman Khan Romanca devenita vedeta la Bollywood a facut dezvaluiri
Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre viața din India. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a recunoscut ce relație are cu familia lui Salman Khan. Actrița își petrece cea mai mare parte din timp în India, acolo unde a devenit o adevărată vede, astfel că rudele iubitului său joacă un rol foarte important.

Cum se înțelege Iulia Vântur cu familia lui Salman Khan

Iulia Vântur are un succes nesperat în India, ba mai mult de atât și o relație cu celebrul Salman Khan. Vedeta și-a construit o nouă viață, iar acum a vorbit cu sinceritate despre familia starului de la Bollywood.

ADVERTISEMENT

Românca a dezvăluit că a fost primită bine de rudele lui Salman Khan și că se înțelege bine cu acestea, alinându-și astfel dorul de părinți, pe care și-ar dori să-i aibă mai mult timp alături.

„Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a adoptat și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei.

ADVERTISEMENT

Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”, a declarat Iulia Vântur pentru viva.ro.

Cât de greu este să fie vedetă în India

Chiar dacă e frumos, Iulia Vântur a recunoscut că nu este ușor să fie persoană publică în India. Susține că fanii sunt mult mai implicați în viața celor care îi admiră și nu se prea poate bucura de intimitate așa cum și-ar dori.

ADVERTISEMENT

„Cred că e la fel peste tot, doar că în India expunerea este mai mare. Doar Mumbaiul are același număr de locuitori ca toată populația României. Iar India e mare și indienii sunt răspândiți peste tot prin lume.

Indienii sunt mult mai înflăcărați să-și întâlnească starurile și sunt foarte expresivi. În România, spațiul privat este respectat mai mult de oamenii din jur, de fani, deși, paradoxal, în India presa nu invadează spațiul intim atât de mult. Există mai mult respect pentru spațiul intim, relațional, în presa din India”, a dezvăluit Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, când vine vorba despre zvonurile despre ea și Salman Khan, pe Iulia Vântur a deranjat-o că s-a spus că ar fi căsătorită, lucru ce le-a creat un disconfort părinților săi.

„O invenție, pornită de la o păcăleală de 1 Aprilie. Nu mă mai deranjează nimic. Am învățat că titlurile se fac din auzite, în cel mai bun caz. Singurul lucru care mă deranja era faptul că părinții mei erau afectați și chestionați de cunoscuți, în timp ce eu eram departe”, a completat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT
Tags: