Life

Iulia Vântur și-a spus părerea sinceră despre părinții lui Salman Khan: “Niște oameni cu adevărat speciali”

Iulia Vântur și-a spus părerea sinceră despre părinții lui Salman Khan. Fosta prezentatoare TV consideră că aceștia sunt “oameni cu adevărat speciali”.
22.08.2022 | 13:00
Iulia Vantur sia spus parerea sincera despre parintii lui Salman Khan Niste oameni cu adevarat speciali
Iulia Vântur și-a spus părerea sinceră despre părinții lui Salman Khan. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și-a dezvăluit părerea sinceră despre părinții partenerului ei, Salman Khan. Vedeta are o relație de câțiva ani cu renumitul actor din India.

Iulia Vântur, părere sinceră despre părinții lui Salman Khan

Întrebată cum este Salman Khan în viața privată, atunci când nu e în lumina reflectoarelor, Iulia Vântur a spus că actorul este un om obișnuit. Acesta are curajul să apară fără filtre în fața publicului.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta spune că partenerul ei a învățat multe de la părinții lui, pe care fosta prezentatoare TV îi consideră “cu adevărat speciali”.

“În documentarul despre el, o întrebare importantă a fost: ‘De ce el, de ce e atât de iubit de public, ce are special?’.

ADVERTISEMENT

Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre.

De asta i se spune ‘bhai’ adică ‘frate’ (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui.

ADVERTISEMENT

Este un om atât de simplu după vorbă, după port, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali.”, a declarat Iulia Vântur pentru revista VIVA.

Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa marelui actor de la Bollywood, care a ajutat-o foarte mult în carieră. Iulia Vântur a mai spus despre Salman Khan că are un simț al umorului pe care nu mulți îl înțeleg.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit și care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la Salman Khan.

“Nu renunța la tine! Muncește în fiecare zi și devii mai bun! Și… împărtășește ce ai cu cei din jur, nimic nu îți aparține!”, a mai adăugat fosta prezentatoare de la Pro TV.

Ce spune Salman Khan despre România

Întrebată ce știe Salman Khan despre România, Iulia Vântur a spus că actorul a filmat de două ori la noi în țară. Acesta promovează România pentru filmări ori de câte ori are ocazia, semn că i-a plăcut foarte mult.

Iulia Vântur locuiește de ani buni în India. Atunci când nu este ocupată cu proiectele profesionale, vedeta își petrece timpul cu familia și prietenii sau se antrenează.

Cântăreața își ține relația cu Salman Khan departe de lumina reflectoarelor și vorbește foarte rar despre acest subiect.

Fosta prezentatoare a vorbit și despre o posibilă căsătorie cu partenerul ei. Vedeta nu consideră că este necesar să facă acest pas în relația ei.

Cu toate acestea, Iulia Vântur și-ar dori un copil la un moment dat.

ADVERTISEMENT