Life

Iulia Vântur, căsătorită cu Salman Khan? Cum a reacționat când s-a vehiculat că este însărcinată

Iulia Vântur, măritată deja cu actorul de la Bollywood, Salman Khan? Ce spune, în prezent, vedeta despre o posibilă sarcină.
16.10.2023 | 16:40
Iulia Vantur casatorita cu Salman Khan Cum a reactionat cand sa vehiculat ca este insarcinata
Iulia Vântur, măritată deja cu Salman Khan? Ce spune vedeta despre o posibilă sarcină. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur este căsătorită cu Salman Khan? Cum a reacționat când s-a vehiculat că este însărcinată. Fosta prezentatoare de la Pro TV a dat cărțile pe față și a spus cum stau, de fapt, lucrurile în relația de dragoste.

Iulia Vântur, măritată deja cu Salman Khan? Ce spune vedeta despre o posibilă sarcină

Iulia Vântur este măritată deja cu Salman Khan? Întrebarea ridică foarte multe curiozități din partea internauților care vor să afle mai multe amănunte despre viața artistei. Ce spune vedeta despre o posibilă sarcină.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că fosta iubită a lui Marius Moga nu ține neapărat să ajungă la altar și nici nu simte vreo presiune, iată că tot apar informații care vorbesc despre acest eveniment. Unele persoane cred că a avut loc.

Mai mult, o fană a lăsat de înțeles că vedeta are un copil și este însărcinată pentru a doua oară. Pe de altă parte, fosta moderatoare de la Pro TV este îndemnată de internauți să facă pasul cel mare cu iubitul ei, Salman Khan.

ADVERTISEMENT

„Sunt căsătoriți, au o fiică, iar acum e însărcinată din nou”, este comentariul care apare pe contul de Instagram al Iuliei Vântur.  Vedeta a răspuns în urmă cu ceva vreme la aceste zvonuri surprinzătoare.

Iulia Vântur, adevărul despre o posibilă sarcină

Iulia Vântur a discutat la un moment dat despre o posibilă sarcină. Frumoasa cântăreață a subliniat că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu și nu ar ezita să aducă pe lume un bebeluș dacă va rămâne însărcinată.

ADVERTISEMENT

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat, din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul.

Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. 

ADVERTISEMENT

Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați”, a mărturisit Iulia Vântur în urmă cu ceva vreme pentru ego.ro. Vedeta se iubește cu actorul indian Salman Khan de ani buni.

ADVERTISEMENT