Life

Cum a fost surprins BRomania alături de noua iubită. Regizorul filmului “Teambuilding” nu se mai ascunde

BRomania a fost surprins alături de noua iubită. Regizorul filmului “Teambuilding” nu se mai ascunde și s-a afișat alături de parteneră.
20.02.2024 | 00:29
Cum a fost surprins BRomania alaturi de noua iubita Regizorul filmului Teambuilding nu se mai ascunde
BRomania are o nouă iubită. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

BRomania, pe numele real Matei Dima, a fost surprins alături de noua iubită. Cunoscutul regizor pare fericit în relația cu actuala parteneră, alături de care s-a plimbat pe străzile Bucureștiului.

BRomania, surprins alături de noua iubită. Cum au apărut cei doi

Matei Dima este un actor și regizor de succes, însă nu a avut prea mult noroc în dragoste în ultima vreme. Acesta a avut o relație cu o femeie cu 13 ani mai tânără decât el, care nu este persoană publică. BRomania a confirmat separarea anul trecut, după un an de relație.

ADVERTISEMENT

Ulterior, actorul s-a iubit cu Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, dar aceștia s-au despărțit în toamna lui 2023, însă motivele care au dus la separare nu sunt cunoscute.

Se pare că lucrurile s-au schimbat, însă, pentru că actorul nu mai este singur. Cunoscutul regizor și actor din filmele “Miami Bici” și “Teambuilding” a fost surprins alături de noua sa parteneră. Cei doi s-au plimbat pe străzile Capitalei, în partea de nord a orașului, în zona Primăverii.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi se țineau de mână și se plimbau, după cum au fost fotografiați de cancan.ro. Din imaginile surprinse, se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și că sunt cu adevărat îndrăgostiți.

Iubita lui Matei Dima este Fabiola Matiuta, fosta lui George Pușcaș, cu care a fost împreună timp de un an și jumătate. După ce s-au plimbat și au discutat o vreme, cei doi au mers către locuința regizorului și au trecut pe lângă bolidul său de lux, parcat în fața casei.

ADVERTISEMENT

Ce spunea BRomania despre relațiile sale

Acum ceva timp, BRomania a recunoscut că a avut relații care s-au terminat din vina lui. Actorul spus că are de gând să-și rezolve problemele pentru ca lucrurile să meargă pe viitor.

De multe ori, acesta nu a avut relații care au ajuns să devină serioase. Se pare că situația amoroasă este mai bună în prezent, dat fiind faptul că actorul pare fericit alături de noua sa iubită.

ADVERTISEMENT

“Mi-am dat seama că, în orice relație în care intru, eu vin cu niște probleme și nu dau o șansă bună. Deci, mai întâi trebuie să mi le rezolv și după… Am grijă, dacă întâlnesc pe cineva, să înțeleagă treaba asta.

Și, de obicei, nu se concretizează în ceva prea serios pentru că, și eu, și ea, ne dăm seama foarte repede că n-o să meargă dacă e genul de persoană care îmi cere mai mult decât pot să-i ofer în perioada asta”, a declarat acesta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT