ADVERTISEMENT
Sport

Cum a fost surprins Connect-R pe străzile Capitalei. Artistul, complet lipsit de fițe – Foto exclusiv

Autor: Dan Suta | 07.09.2020 | 14:22
Cum a fost surprins Connect-R pe străzile Capitalei. Artistul, complet lipsit de fițe - Foto exclusiv
Connect-R, un om ca oricare altul atunci când nu e pe scenă. Sursa foto: Instagram/ Fanatik

Connect-R este unul dintre artiștii din România recunoscut pentru lipsa de fițe. În timp ce majoritatea cântăreților se camuflează atunci când iese pe stradă pentru a nu fi asaltați de fani ori au mașina la scară chiar și pentru a merge la cumpărături, Ștefan Mihalache se plimbă ca un om normal pe străzile din București, sub privirile uimite ale trecătorilor.

ADVERTISEMENT

Connect-R, gustare la patiserie, iar apoi fuga la taxi

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis două fotografii cu cântărețul, care a fost văzut dimineață, în jurul orei 10, la o patiserie de pe bulevardul Theodor Pallady din cartierul Titan, în sectorul 3 al Bucureștiului.

Cântărețul a stat la coadă ca orice om normal cumpărându-și de-ale gurii, iar apoi s-a îndreptat, mâncând cu poftă dintr-un sandwich, către un taxi aflat într-o parcare de pe bulevard.

ADVERTISEMENT

Un om normal care i-a cucerit pe toți prin naturalețe

Bucureștenii s-au uitat lung după artist, căci acesta era foarte ușor de recunoscut, nerecurgând la nicio formă de camuflare.

Cântărețul, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți roz și un T-shirt alb, cu o borsetă la brâu, a profitat de dimineața călduroasă de azi și s-a plimbat nițel prin cartierul unde locuiește, de altfel, făcând o primă oprire la o patiserie.

ADVERTISEMENT

Artistul, dichisit ca de obicei, cu freza făcută și o ținută lejeră, dar stilizată, a fost pozat de cititorul nostru pe trecerea de pietoni în momentul în care se ducea către taxi.

Ștefan Mihalache este unul dintre artiștii care nu are permis de conducere, așa că bucureștenii îl pot vedea des pe străzi ori chiar în mijloacele de transport în comun.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, când cânta cu R.A.C.L.A. Unul dintre momentele în care muzicianul i-a cucerit definitiv pe români a fost atunci când a recunoscut că este de etnie rromă, purtând chiar un tricou în timpul unui concert pe care scria „Sunt țigan”.

connect-r
Connect-R, surprins în această dimineață pe bulevardul Theodor Pallady
connect-r
Artistul se îndrepta către un taxi, după ce a făcut o oprire la o patiserie din zonă

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1