Life

Cum a fost surprins iubitul Andreei Marin, seara târziu, fără ca vedeta să știe – Foto

25.08.2020 | 13:18
Cum a fost surprins iubitul Andreei Marin seara tarziu fara ca vedeta sa stie  Foto
Andreea Marin și iubitul, în fața judecătorilor. „Zâna” a dat de belele? Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și nimic nu pare să tulbure armonia din cuplu, însă zilele trecute iubitul „zânei surprizelor” a fost surprins la o terasă din Capitală extrem de singur și abătut.

Consul al României în Libia, bărbatul a stat în aer liber singur timp de câteva minute bune, perioadă în care a băut, a fumat și a dat mai multe telefoane. Adrian Brâncoveanu părea neliniștit și gânditor, mai ales că și-a petrecut seara de unul singur. Ce să-l fie întristat oare?

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, iubitul fostei prezentatoare de televiziune era îmbrăcat la patru ace, într-un costum alb, fiind echipat cu un rucsac și cu o cască de protecție, însă la plecare nu s-a urcat pe motocicletă, ci a luat-o la pas pe trotuar.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, surprins singur și abătut

Fosta moderatoare a emisiunii „Surprize, surprize” nu a vorbit niciodată despre vreo pasiune de-a iubitului ei legat de motociclete și nici nu se cunoaște faptul ca Adrian Brâncoveanu să dețină un asemenea vehicul. Acum se pune întrebarea, de ce iubitul Andreei Marin avea o cască de protecție asupra sa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, care este oare motivul pentru care bărbatul nu a avut companie la ceas de seară și de ce părea trist și ușor pus pe gânduri? Până acum se știe că relația de dragoste dintre vedetă și consul este una perfectă, cei doi locuind de ceva timp împreună.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin
Cum a fost surprins Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, la ceas de seară. Sursa foto: spynews.ro

Andreea Marin are numai cuvinte de laudă la adresă partenerului ei de viață pe care-l numește „bărbatul meu”. Om bun la toate, iubitul vedetei a putut fi văzut de fanii din mediul online cum meșterea la un ornament floral care ulterior și-a găsit locul în bucătăria celor doi.

ADVERTISEMENT

„Sunt ca nisipul clepsidrei, care poate fi timp numai în cădere (…) E sufletul mereu pereche. Am trecut şi prin greu, am trăit mult timp la distanţă şi, până acum, le-am depăşit pe toate.

Am traversat şi momente de fericire unice, de neuitat pentru o viaţă, în aceşti 3 ani de când suntem împreună. 

ADVERTISEMENT

Am învăţat să mă respect şi să mă iubesc şi pe mine, nu să mă aşez în cuplu mereu pe  ultimul loc. Atunci transmiţi mesajul că… merge şi aşa. Nu îmi doresc o relaţie de compromis”, a declarat Andreea Marin în trecut, relatează ciao.ro.

ADVERTISEMENT