News

Cum a fost surprins Vlad Pascu în Vama Veche, cu puțin timp înainte să producă accidentul în care au murit Roberta și Sebi. Imagini revoltătoare

Imagini cu Vlad Pascu în Vama Veche cu puțin timp înainte de a ucide doi tineri cu mașina. Cum a fost surprins șoferul drogat
24.08.2023 | 21:52
Cum a fost surprins Vlad Pascu in Vama Veche cu putin timp inainte sa produca accidentul in care au murit Roberta si Sebi Imagini revoltatoare
Cu câteva ore înainte de accident Vlad Pascu a fost surprins în Vama Veche Sursa foto: Captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Apar din ce în ce mai multe detalii din ziua tragediei provocate de Vlad Pascu, șoferul drogat care a spulberat cu mașina un grup de tineri ce mergeau pe jos din Vama Veche spre 2 Mai, ucigând pe loc doi dintre ei.

Imagini revoltătoare cu Vlad Pascu în Vama Veche

Imaginile au fost înregistrate de camerele de supraveghere de pe cea mai aglomerată stradă din Vama Veche. La ora 00:19 mașina condusă de Vlad Pascu, în care se aflau mai multe persoane, trece printre zecile de pietoni. Vezi imaginile pe Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

La scurtă vreme, la ora 00:40, poliția este sesizată de mai multe persoane la numărul unic de urgență 112 că un șofer conduce haotic prin localitate. Și totuși, câteva ore mai târziu, șoferul care conducea sub influența drogurilor spulberă cu viteză un grup de tineri care se deplasau spre 2 Mai.

Roberta și Sebi, studenți la Geografie, au murit pe loc, iar alți trei tineri au ajuns la spital. Din cauza forței impactului, Roberta a fost aruncată la 15 metri distanță. Lovitura a declanșat camera GoPro pe care Sebi o avea în borsetă și care a înregistrat tragedia.

ADVERTISEMENT

Ce arată raportul toxicologic

Joi au apărut și noi detalii din anchetă. Raportul toxicologic a fost finalizat și arată faptul că Vlad Pascu avea în organism mai mult de trei substanțe ilicite.

Șoferul de 19 ani figurează în evidențele DIICOT cu două dosare penale pentru deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu, unul de când încă nu împlinise 14 ani. Al doilea dosar a fost închis, printre altele, din cauza cantității mici de droguri.

ADVERTISEMENT

Miercuri, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat primele demiteri în urma modului în care au acționat polițiștii care l-au oprit în trafic pe Vlad Pascu înainte de producerea accidentului din 2 Mai.

Cei care au fost demiși sunt: adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, șeful Serviciului rutier Constanța, șeful Poliției municipiului Mangalia și șeful postului de poliție Vama Veche.

ADVERTISEMENT

De asemenea, MAI a anunțat că va sesiza parchetul cu privire la polițiștii care nu l-au testat c aparatul drug test pe șoferul drogat și l-au lăsat să plece cu mașina.

ADVERTISEMENT