Life

„Dorel” din Las Fierbinți este un tată mândru. Fiul lui Mihai Rait îi calcă actorului pe urme: „Mă uimește”

Dincolo de platourile de filmare, Mihai Rait este un familist convins. „Dorel” din Las Fierbinți este tatăl unui băiețel în vârstă de patru ani.
20.12.2022 | 09:39
Dorel din Las Fierbinti este un tata mandru Fiul lui Mihai Rait ii calca actorului pe urme Ma uimeste
„Dorel” din Las Fierbinți, dezvăluiri despre fiul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rait este cunoscut pentru rolul lui Dorel din Las Fierbinți, însă dincolo de personajul naiv din serial, actorul are o familie împlinită și o viață frumoasă. El este tatăl unui băiețel în vârstă de patru ani, care-i aduce zilnic zâmbetul pe buze.

Mihai Rait, despre viața de părinte. „Dorel” din Las Fierbinți are un băiețel în vârstă de patru ani

Mihai Rait și soția lui, Ana Maria, sunt doi părinți împliniți. Alexandru, fiul lor, are patru ani și le face în fiecare zi viața mai bună.

ADVERTISEMENT

„Dorel” din Las Fierbinți a mărturisit că, în calitate de tată, este jucăuș și amuzant, dar are are și momente în care devine serios și autoritar.

„Avem un băiat extraordinar, Alexandru, normal e cel mai cel copil. Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar.

ADVERTISEMENT

Încercăm să fim cei mai buni părinți și să îl creștem cum știm noi mai bine. Nu cred că există neapărat reguli sau tipare după care ne creștem copiii, fiecare cuplu de părinți o face cum știe mai bine și cred că totul vine natural”, a declarat actorul din Las Fierbinți pentru Viva.ro. 

Ce înclinații are băiețelul lui Mihai Rait

Alexandru îi seamănă tatălui său și are înclinații artistice. La fel ca Mihai Rait, care a și participat la Vocea României, băiețelului îi place să cânte.

ADVERTISEMENT

Pentru că este încă la o vârstă fragedă, actorul din Las Fierbinți nu l-a luat pe fiul său pe platourile de filmare ale serialului, mai ales că micuțul obișnuiește să facă destul de multă gălăgie.

„Lui Alex îi place să cânte. Mă uimește cât de repede și de bine reușește să imite și să reproducă unele melodii, aici cred că are urechea mea muzicală.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, e mic pentru platoul de filmare, pentru că acolo e nevoie să se facă liniște când se filmează, și el nu prea tace”, a spus „Dorel” din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT