Life

Cum a început, de fapt, relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu: „A fost greu”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au sărbătorit, de curând, 10 ani de căsnicie în Dubai! Cei doi au vorbit despre începuturile relației lor, cu bune și cu rele.
16.05.2022 | 15:41
Cum a inceput de fapt relatia dintre Giulia Anghelescu si fratele lui Serban Huidu A fost greu
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, căsătoriți de 10 ani. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Deși se cunosc de 17 ani, Giulia Anghelescu și fratele realizatorului tv Șerban Huidu sunt, în acte, de 10 ani împreună. Prima lor întâlnire a fost în televiziune, Vlad fiind cameraman de profesie.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au cunoscut pe holurile unei televiziuni

La început, cei doi nu s-au privit ca potențiali iubiți, trecând mai întâi în faza de prietenie. Pe măsură ce s-au văzut tot mai des, date fiind profesiile lor – ea cântăreață, el – om de televiziune, lucrurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

Vlad și Giulia au avut și o etapă un pic mai dificilă în această relație. Au fost un an și jumătate despărțiți, spun ei, „obosiți de la prea multă iubire”. Viața le-a dovedit apoi că sunt făcuți unul pentru celălalt întrucât s-au împăcat și n-au mai întâmpinat niciun fel de criză în povestea lor de amor.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. 

ADVERTISEMENT

Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei”, și-a amintit Vlad Huidu despre începuturile relației cu Giulia, la Teo Show.

Giulia și Vlad, ipostază din vacanța petrecută de curând în Dubai. Foto: Instagram

„Era doar o prietenie la început”

Giulia a recunoscut că nu s-a lăsat cucerită foarte ușor. Vlad a spus că i-a pus câteva probleme, căci de fiecare dată când era gata să îi spună că o place în acel fel, se lovea de respingere. Cântăreața l-a ținut în friendzone multă vreme. „A fost greu”, a spus Vlad, astăzi fericit alături de aleasa inimii sale.

ADVERTISEMENT

„Era doar o prietenie la început. S-a transformat la un moment dat în ceea ce este astăzi. El mai dădea semne, dar nu voiam să le văd”, a declarat Giulia la Kanal D.

Giulia și Vlad au marcat cei 10 ani de căsătorie printr-o vacanță în Dubai. Vedeta a spus că nu era încântată la început de această đestinație, dar odată ce a ajuns la arabi a început să regrete că n-a mers mai din timp acolo.

ADVERTISEMENT

 

Tags: