News

Cum a murit Iulia, nepoata artistei Amelia Papazissu. Accident cumplit în Ialomița: ”Unde au zburat visele tale, înger frumos?”

Iulia, nepoata artistei Amelia Papazissu, avea 23 de ani în clipa în care viața i-a fost curmată de un accident teribil produs în Movila, județul Ialomița.
26.07.2022 | 10:28
Cum a murit Iulia nepoata artistei Amelia Papazissu Accident cumplit in Ialomita Unde au zburat visele tale inger frumos
Iulia, decedată în accidentul din Ialomița. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tânăra de 23 de ani, originară din Buzău, și-a pierdut viața, nevinovată, în urma tragediei de pe Drumul Județean 212.

Iulia a murit la doar 23 de ani în accidentul din Ialomița

Polițiștii cred că principala cauză a accidentului e viteza excesivă, în condițiile în care accidentul s-a produs pe o porțiune de drum în linie dreaptă, în jurul orei 15:00. Tânăra se afla într-un autoturism marca BMW, condus de un tânăr de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Viteza BMW-ului era atât de mare că a spulberat un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bacău. Nu doar Iulia și-a pierdut viața, ci și o femeie aflată în Audi, potrivit Antena 3.

”În jurul orei 15:12, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Movila, în care au fost implicate două autoturisme și patru persoane. La locul evenimentului au fost alocate imediat, patru echipaje de salvatori, din cadrul Stației de pompieri Fetești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

ADVERTISEMENT

În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița. În urma impactului au rezultat patru victime. Două dintre victime sunt inconștiente și încarcerate, iar celelalte două sunt conștiente, cooperante și neîncarcerate. După extragerea dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor, una dintre victimele inconștiente a fost declarată decedată, iar ce-a de-a doua a fost găsită în stop cardiorespirator“, au anunţat pompierii ISU Ialomiţa, ieri, la scurt timp după accident.

Iulia a fost declarată decedată de către salvatori, alături de o femeie aflată în cealaltă mașină implicată în accident.

ADVERTISEMENT

Iulia era cunoscută în Buzău pentru talentul său, fiind nail-artist. Clientele și prietenele sale au aflat că aceasta pleca la mare, de pe Facebook. Mesajele au împânzit rețeaua de socializare, toate fiind extrem de triste.

Unde au zburat visele tale, înger frumos, când îmi spuneai ca vrei sa fi cea mai buna dintre cele mai bune,care luptai cu ambiție și dedicare pentru fiecare pas făcut spre cariera ta, când îmi spuneai ca îți dorești sa faci atât de multe și eu îți spuneam sa faci pași mici dar siguri. Îngerii sa îți fie alături pe acest drum și sa știi ca nu te vom uita”, a scris Veronica Cojanu.

ADVERTISEMENT

De ce ai plecat atât de devreme, suflet frumos? Oare nu puteai tu să îți trăiești tinerețea? Încă nu am cuvinte sa spun cât de rău doare despărțirea asta. Încă nu pot sa cred ca tu nu mai ești și că totul s-a întâmplat brusc…vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna și să nu uiți ca te vom iubi de ori unde vei fi. Îngerii să îți fie alături pe drumul acesta și să nu te lase singură. Condoleanțe și sincere regrete familiei”, a scris şi Belusci Rita.

Nepoată a artistei populare Amelia Papazissu, Iulia avea și o voce deosebită, cochetând cu această industrie tradițională în familia sa.

Cu doar patru zile în urmă, o fată de 15 ani a murit într-un accident în Buzău, tot din cauza vitezei excesive. Șoferul avea tot 15 ani, lucru care i-a șocat pe polițiști.

ADVERTISEMENT