Life

Cum a murit socrul Mariei Dragomiroiu: „Și-a scos singur oxigenul”

Maria Dragomiroiu a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea socrului său. Tatăl impresarului Bebe Mihu suferea de o afecțiune pulmonară cauzată de fumat.
07.04.2022 | 16:48
Cum a murit socrul Mariei Dragomiroiu Sia scos singur oxigenul
Maria Dragomiroiu a făcut dezvăluiri despre moartea socrului său. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

La mijlocul lunii martie, socrul Mariei Dragomiroiu a încetat din viață din cauza unei afecțiuni pulmonare. Artista și soțul său, Bebe Mihu, au vorbit despre nefericitul eveniment în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Socrul Mariei Dragomiroiu și-a scos masca de oxigen înainte să moară

Florin Radu Mihu a murit în luna martie. Vestea a fost dată de nora lui, Maria Dragomiroiu, pe Facebook. Cântăreața, alături de soțul său, Bebe Mihu, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cei doi au făcut dezvăluiri emoționante despre decesul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu avea o relație foarte apropiată cu socrul său pe care îl privea ca pe un tată. Artista a dezvăluit că bărbatul se aștepta să moară și, cu 4 zile înainte de tragicul  eveniment, i-a cerut iertare pentru toate momentele în care a supărat-o.

La rândul său, Bebe Mihu a precizat că tatăl său aștepta doar să-l vadă acasă pentru a pleca din această lume cu inima împăcată. Impresarul s-a întors de curând din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Artistul a încercat să-i potolească durerile părintelui său cu morfină, însă bătrânul a refuzat. Mai mult, acesta și-a scos masca de oxigen.

„Eu cred că n-a mai vrut. Avea oxigen la nas. Și-a scos singurul oxigenul și încet, încet saturația a început să scadă până s-a dus sufletul de tot. S-a împăcat cu lumea”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT

Fumatul excesiv i-a adus moartea socrului Mariei Dragomiroiu

Radu Mihu suferea de o afecțiune la plămâni, cauzată de fumatul excesiv. Maria Dragomiroiu a declarat că socrul său era conștient de faptul că și-a grăbit moartea pentru că nu a putut renunța la obiceiul nesănătos.

„Problema cea mai importantă și a recunoscut că și-a făcut-o cu mâna lui. El fuma foarte mult și se bucura pentru Bebe că a reușit să se lase”, a declarat artista.

ADVERTISEMENT

Bătrânul a fumat chiar și cu două zile înainte de deces. De altfel, cântăreața de muzică populară susține că Bebe Mihu a moștenit încăpățânarea de la tatăl său.

„De la Radu a luat încăpățânarea, că vrea să fie totul ca el. Dar norocul lui a fost că este Săgetător și recunoaște când greșește. De asta îl iubesc”, a adăugat Maria Dragomiroiu.

 

ADVERTISEMENT