Life

Cum a rămas Ramona de la Clejani fără permis de conducere. A vrut să facă bine altei persoane, dar totul s-a întors împotriva ei

Ramona de la Clejani a dat de belele după ce a vrut să ajute o altă persoană aflată în trafic. Cum a ajuns să i se suspende permisul de conducere?
14.12.2023 | 07:46
Cum a ramas Ramona de la Clejani fara permis de conducere A vrut sa faca bine altei persoane dar totul sa intors impotriva ei
Ramona de la Clejani a rămas fără permis de conducere/ sursa foto: Politia Română: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani nu are parte de sărbători liniștite. Artista a mărturisit, revoltată, că a vrut să facă un bine unei alte persoane din trafic, dar s-a ales cu permisul suspendat pentru treizeci de zile. În plus, acum este bună și de plată. Iată ce s-a întâmplat!

Cum a rămas Ramona de la Clejani fără permis de conducere

Ramona de la Clejani s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, după ce a trecut cu vederea un incident minor din trafic. Fiica lui Ioniță de la Clejani a declarat că a vrut să ajute pe cineva, dar a fost păcălită.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a trezit cu mașina lovită în timp ce staționa, regulamentar, într-o parcare din Capitală. Pentru că nu a vrut să-i facă rău celuilalt șofer, aceasta nu a făcut demersurile necesare și nu a anunțat autoritățile.

În schimb, cel care i-a avariat mașina a mers la poliție și a declarat accidentul. Acest lucru a lăsat-o pe Ramona de la Clejani fără permis de conducere și fără câteva sute de lei în buzunar. Supărată foc, solista a făcut primele declarații în acest sens!

ADVERTISEMENT

Bruneta nu a declarat accidentul minor la Poliție

”În urmă cu două săptămâni, aveam mașina parcată, în parcare. Un domn mi-a lovit mașina, nimic grav, este vorba despre o simplă zgârietură. A așteptat să tracă cele 24 de ore, iar mai apoi a mers la poliție, la accidente ușoare. În acest timp eu am plecat din București, am avut evenimente, am stat plecată o săptămână.

Poliția m-a căutat, eu nu am putut ajunge. M-am trezit cu dosar acasă, am fost acuzată că am fugit de la locul accidentului, a spus că i-am lovit mașina neacordând prioritate. Mi-a luat permisul pentru 30 de zile și mi-au dat amendă 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Le-am spus polițiștilor să ia camerele de supraveghere, însă mi-au spus că trebuia să vin să declar accidentul. Am rămas fără permis în cea mai importantă lună din an.”, a declarat Ramona de la Clejani pentru Spynews.ro.

Crede că celălalt șofer vrea să profite de pe urma ei

Aceasta a precizat că nu a făcut un proces de constatare amiabilă, având în vedere faptul că autoturismul ei nu era grav avariat. În plus, ea este de părere că cel care a provocat accidentul minor vrea doar să profite.

ADVERTISEMENT

”E frustrant să stai în parcare, să te trezești lovit și să rămâi și fără permis. Pe domnii polițiști îi înțeleg, însă pe acest domn, nu. Doar pentru că vrei asigurarea pentru o zgârietură, să faci atâta rau?! Luna aceasta este luna binefacerilor. Nu am făcut amiabilă la momentul respectiv pentru că mașina mea era doar puțin zgâriată, nu am vrut să îi iau asigurarea.”, a mai mărturisit fiica lui Ioniță de la Clejani, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie