Life

Ramona de la Clejani, lovită cu o bâtă după concert. În ce stare se află vedeta: ”Sunt terminată, mă doare”

Ramona de la Clejani a fost lovită cu o bâtă după ce a susținut un concert. Cum se simte acum cântăreața, care a ajuns și la spital.
30.06.2023 | 12:29
Ramona de la Clejani lovita cu o bata dupa concert In ce stare se afla vedeta Sunt terminata ma doare
Ramona de la Clejani, agresată după un concert. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După sfârșitul unui concert susținut recent, Ramona de la Clejani a fost bătută cu o bâtă. Artista s-a ales cu răni grave și a mers la spital după cele întâmplate, dar nu a anunțat poliția.

Ramona de la Clejani a fost bătută cu o bâtă după concert. Cum se simte acum cântăreața

Fiica nelegitim a lui Ioniță de la Clejani a avut parte numai de probleme în ultima perioadă. În urmă cu o lună, casa i-a fost jefuită, iar acum a avut parte de clipe cumplite după un concert pe care l-a susținut în București.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, artista a fost invitată să cânte la un eveniment, însă a avut un șoc după ce acesta s-a terminat. Vedeta a mărturisit că invitații din trupa sa au fost atacați cu bâte, după care și ea a fost agresată.

Ramona de la Clejani a fost lovită în zona brațului și în cea a abdomenului, motiv pentru care acum are mai multe vânătăi. Totul a început din cauza unui scandal. Artista are acum dureri mari și abia se mai poate ține pe picioare.

ADVERTISEMENT

“Vinerea trecută, după ce s-a terminat cântarea, a ieșit un scandal mare de tot, au început să lovească, printre care și eu am fost lovită, am fost lovită cu o bâtă în mână, în burtă. Nici nu pot să stau pe picioare, sunt terminată, mă doare și spatele”, a mărturisit cântăreața pentru Spynews.ro.

În urma loviturilor încasate, vedeta a mers la spital, dar încă nu se simte bine și se gândește să ceară din nou ajutorul medicilor. Cu toate că a trecut prin momente de groază, Ramona de la Clejani nu a anunțat poliția de cele întâmplate. În plus, nu înțelege de unde a pornit acest scandal.

ADVERTISEMENT

Artista se teme pentru propria viață

Fiica lui Ioniță de la Clejani nu le-a spus adevărul medicilor care au tratat-o. Cadrele medicale nu au știut că artista a fost, de fapt, lovită. Cântăreața nu a vrut ca medicii să cheme poliția. Dacă oamenii legii ar fi implicați, vedeta se teme că cei care au lovit-o se pot răzbuna.

“A fost și salvarea la mine la mine acasă, mâna mi-au prins-o tare de tot cu bâta aia, tare de tot. Primele ore după nu am simțit nimic, nu aveam nimic, dar după au început durerile uriașe.

ADVERTISEMENT

Celor de la salvare le-am ascuns, le-am zis că mă doare capul, rinichii, spatele, că dacă le ziceam că am fost bătută ar fi chemat imediat poliția.(…) Mi-e teamă pentru viața mea”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: