Life

Cum a rămas Smiley fără telefonul mobil. Ce metodă banală a aplicat hoțul

Cum a fost jefuit Smiley de smartphone. Hoțul a apelat la un truc foarte simplu, dar în același timp vechi. Unde era artistul.
16.11.2022 | 17:35
Cum a ramas Smiley fara telefonul mobil Ce metoda banala a aplicat hotul
Cum a fost jefuit Smiley de smartphone. Hoțul a apelat la un truc simplu și vechi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la Vocea României a revenit cu explicații după ce a rămas fără telefon mobil în urmă cu numai două zile. Ce metodă banală a aplicat hoțul și ce făcea prezentatorul de la Românii au talent în acele momente.

Cum a fost jefuit Smiley de smartphone. Hoțul a apelat la un truc simplu și vechi

Smiley a făcut dezvăluiri despre jaful care l-a lăsat fără telefon mobil. Cântărețul era atent la o melodie pe care o asculta pe smartphone-ul prietenului cu care se afla la masă. Hoțul a venit cu o foaie să le ceară ceva.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a realizat destul de târziu că a fost furat. A alergat după hoț, dar nu a reușit să-l ajungă din urmă pentru că acesta s-a făcut nevăzut.

„Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu.

ADVERTISEMENT

Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon.

Prietenul meu i-a zis «N-avem nevoie. Du-te!». El și-a pus foaia pe telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon.

ADVERTISEMENT

Eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!»”, a povestit Smiley pe contul de Instagram.

Unde era Smiley când a rămas fără telefon

Smiley a precizat că întreaga situație neplăcută nu a avut loc în țara noastră, așa cum poate s-ar fi așteptat mulți dintre urmăritorii săi. Mai exact, iubitul Ginei Pistol se afla în capitala Germaniei.

ADVERTISEMENT

„Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus. Și ghiciți unde mi s-a întâmplat chestia asta! Nu mi s-a întâmplat în România, mi s-a întâmplat tocmai la Berlin, dacă vă vine să credeți”, a încheiat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: