Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a ratat atacantul de la FCSB transferul în Bundesliga: “Gigi Becali a cerut 10 milioane ca să lase la 8!”

Rică Neaga a povestit cum a ratat Andrei Cordea transferul de la FCSB în Bundesliga. Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro pentru internaționalul român.
24.02.2024 | 14:50
Cum a ratat atacantul de la FCSB transferul in Bundesliga Gigi Becali a cerut 10 milioane ca sa lase la 8
Cum a ratat atacantul de la FCSB transferul în Bundesliga: “Gigi Becali a cerut 10 milioane ca să lase la 8!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a primit o ofertă concretă de la FC Augsburg din Bundesliga pentru Andrei Cordea, însă patronul „roș-albaștrilor” a cerut un preț uriaș. Rică Neaga a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum a ratat atacantul de la FCSB transferul în Germania.

Cum a ratat Andrei Cordea transferul de la FCSB în Bundesliga: „Gigi Becali a cerut mult”

Andrei Cordea a atras multe priviri pe vremea când juca la FCSB, iar atacantul chiar a fost aproape de un transfer în Bundesliga. FC Augsburg a trimis trimis o ofertă de trei milioane de euro pentru internaționalul român, așa cum FANATIK anunța la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Rică Neaga a vorbit despre oferta lui FC Augsburg pentru Andrei Cordea și a dezvăluit de ce nu s-a concretizat transferul. Ar fi fost un pas enorm pentru atacantul care joacă în prezent la Al Tai în Arabia Saudită, care era printre cei mai în formă jucători din SuperLiga.

Impresarul lui Andrei Cordea de la acea vreme a dezvăluit că acesta a avut o ofertă și înaintea confruntării cu West Ham din Conference League. Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro pentru jucătorul trecut pe la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să spun dezamăgire, nu prea am așteptări foarte mari. În branșa noastră este cu totul atipic, astăzi dacă vine un alt impresar cu o ofertă la jucătorul pe care l-ai impresariat sau ajutat de mic, jucătorul se sucește. Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania.

Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham când a marcat”, spune Rică Neaga.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro ca să lase la 8”

„Era din zona arabă, după a venit oferta de la Augsburg și după a plecat în Arabia Saudită. Nu ai văzut că nu a mai avut aceleași evoluții după ratarea transferului, a fost oscilant. La fiecare jucător viața merge înainte. Nu am mai vorbit pentru că nu s-a transferat prin intermediul nostru, am pus capăt discuției în momentul în care s-a transferat.

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000. Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8.

ADVERTISEMENT

A fost la nivel de discuție, nu s-a mai discutat. Are prețurile lui, ăsta e Gigi. Dacă pierde, câștigă e același om”, a declarat impresarul la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Adrian Neaga, DEZVALUIRI despre NEGOCIERILE cu Gigi Becali

ADVERTISEMENT