Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a ratat Nicu Stanciu un transfer la o forţă a Europei: “Aveau de ales între el şi cel de la Napoli”

Nicolae Stanciu este unul din cei mai importanți jucători ai naționalei României. Transferat în 2016 la Anderlecht, decarul României ar fi putut avea un complet alt destin.
14.11.2023 | 22:11
Cum a ratat Nicu Stanciu un transfer la o forta a Europei Aveau de ales intre el si cel de la Napoli
Nicolae Stanciu a fost aproape de un trasnfer la PSV Eindhoven. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu este liderul României în campania pentru Euro 2024. Cu doar două meciuri de jucat, echipa lui Iordănescu ocupă primul loc într-o grupă din care mai fac parte Elveția și Israel. Stanciu face furori în Arabia Saudită, iar în trecut a fost aproape de un super transfer la PSV Eindhoven.

Stanciu a fost aproape de PSV Eindhoven

“Știi cât s-a plătit pe Pastore în Argentina? 1.500.000! După l-au vândut cu 40.000.000. Argentina nu e o piață ieftină. Compagno a costat 1.500.000, iar Miculescu a costat 1.800.000.

ADVERTISEMENT

Compagno, care în Italia nu a jucat mai sus de Serie D. În Italia nu a jucat la nivel. Când era Stanciu la Steaua, m-a sunat PSV Eindhoven. Și mă întreabă căt ar costa Stanciu.

Îl sun pe Gigi și el zice 5.000.000, atât era atunci. Și au zis că au două variante. Ori îl luăm pe Stanciu cu 5.000.000, ori îl luăm pe ăla din Mexic care acum e la Napoli, Hirving Lozano”, a declarat Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Stanciu evoluează în prezent pentru Damak

Cu Stanciu în teren, România a reușit să adune 16 puncte în 8 partide disputate. Trei goluri a reușit decarul lui Iordănescu în această campanie. Primul a fost marcat cu Belarus în victoria cu 2-1. Al doilea a fost înscris contra lui Kosovo, iar reușita cu numărul 3 a fost în plasa celor de la Andorra.

“Aceeași vârstă, Mexic cu salarii mari, nu ca în România. Au ales să îl ia pe Lozano cu 2.000.000 și l-au vândut pe 30.000.000. Eu asta spun, jucătorii români sunt supraevaluați pentru că au luat campionatul în România.

ADVERTISEMENT

Dar când ieșim afară nu avem un jucător la top. Drăgușin dacă făcea junioratul în România nu ajungea la nivelul acesta. Mai bine îl iei pe Rrahmani, a fost o invetiție mult mai bună decât Borza.

Din 100 nimerești și tu unul. Eu le-am zis, voi aveți cam 10% rată de succes la transferuri. Au dat 600.000 pe el. Ascultă-mă, cu 800.000 mă duceam în Brazilia și Uruguay și îți aduceam doi fundași stânga mai buni ca Borza”, a completat Florin Manea.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Stanciu a fost aproape de un transfer la PSV

 

ADVERTISEMENT