Sport

Stanciu, mesaj viral după duelul cu Cristiano Ronaldo: “Lista mea este completă”

Nicolae Stanciu s-a duelat cu Ronaldo în Al Nassr- Damac FC, scor 2-1. Căpitanul tricolorilor a postat un mesaj pe internet în care vorbește despre unul din obiectivele sale. Să fie pe teren cu cei mai buni din lume.
22.10.2023 | 18:13
Stanciu mesaj viral dupa duelul cu Cristiano Ronaldo Lista mea este completa
Nicolae Stanciu a jucat contra lui Cristiano Ronaldo. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu și-a îndeplinit unul din obiectivele pe care și le-a trasat atunci când și-a început cariera. Decarul lui Iordănescu a bifat prezența pe teren în meciuri importante unde a reușit să joace împotriva celor mai buni sportivi ai planetei. Stanciu o poate face din nou dacă reușește să califice România la Euro 2024.

Stanciu s-a duelat cu Ronaldo

“Ca orice copil, visam ca într-o zi să pot împărți terenul cu cei mai mari sportivi și să mă duelez cu ei. Nu e un secret că oricine poate avea succes dacă muncește din greu, are disciplină și face orice ca să ajungă acolo unde vrea. Acum, lista mea e completă. Și a fost greu să aleg 10 poze”, a scris Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei României se poate lăuda cu o listă lungă de fotabliști celebri pe care a avut ocazia să îi întâlnească pe terenul de fotbal. Printre cei mai importanți se numără Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Neymar, Robert Lewandowski, Javier Zanetti, Sergio Ramos, Dani Alves, Frank Lampard și Marco Reus.

Nicolae Stanciu s-a transferat în străinătate în sezonul 2016-2017. Atunci, Anderlecht îl cumpăra de la FCSB contra sumei de 10 milioane de euro. Decarul tricolorilor și-a continuat cariera la Sparta Praga, Al Ahli și Wuhan Three Towns.

ADVERTISEMENT

Stanciu a reușit un assist, iar Ronaldo un gol

În ultima etapă din campionatul Arabiei Saudite,  Al Nassr a primt-o pe propriul teren pe Damac FC. Duelul dintre cele două formații a fost oportunitatea perfectă pentru Stanciu să își realizeze visul. Jucător la Damac, Stanciu a fost introdus încă din primul minut de către Cosmin Contra.

Al Nassr a pregătit cu rigurozitate partida, iar cel mai bun ’11’ a fost trimis în teren. Cristiano Ronaldo a fost titular pentru gazde, spre bucuria lui Stanciu, care a avut ocazia să joace împotriva unuia din cei mai buni fotbaliști din istorie.

ADVERTISEMENT

Spectacolul nu a lipsit de pe teren, iar ambii fotabliști și-au pus amprenta asupra jocului. Nicolae Stanciu a oferit o pasă lungă, de efect, din care fostul jucător al lui Tottenham,  Nkoudou, a reușit deschiderea scorului. Grație lui Stanciu, formația lui Contra a intrat în avantaj la pauză.

În repriza secundă, Cristiano Ronaldo a ieșit la rampă. Fost jucător la Manchester United, Real Madrid și Juventus, Ronaldo a punctat decisiv pentru Al Nassr și a dus scorul la 2-1 pentru gazde. Golul egalizator a fost înscris de către o altă vedetă, Talisca.

ADVERTISEMENT

Contra și Stanciu au o misiune grea în Arabia Saudită. Damak ocupă poziția a 11-a în clasament, cu 10 puncte în 10 partide disputate. Damak are două victorii, patru egaluri și patru înfrângeri în acest sezon. Cristiano Ronaldo și Al Nassr ocupă locul 3 în campionat.

 

 

ADVERTISEMENT