Simona Halep

Cum a reacţionat Ajla Tomljanovic când a aflat că o va întâlni pe Simona Halep in turul 2 la Australian Open

08.02.2021 | 13:01
Cum a reactionat Ajla Tomljanovic cand a aflat ca o va intalni pe Simona Halep in turul 2 la Australian Open
ADVERTISEMENT

Ajla Tomljanovic este adversara Simonei Halep în turul 2 la Australian Open. Jucătoarea de pe locul 69 WTA a învins-o fără probleme pe Misaki Doi, scor 6-2, 6-1, dar ştie că va avea o misiune mult mai grea contra favoritei numărul doi.

Simona Halep nu a avut nici ea emoţii în runda inaugurală. A trecut la pas de Lizette Cabrera, o altă jucătoare din Australia, scor 6-2, 6-1. În plus, problemele fizice acuzate la Gippsland Trophy par să fi dispărut.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Ajla Tomljanovic s-au mai înfruntat de trei ori de-a lungul carierei, cu românca învingătoare de fiecare dată. Ultimul duel a fost la Adelaide, succes în minimum de seturi pentru Halep. Tomljanovic îşi aminteşte primul duel direct, la Cincinnati, când a avut 3-0 în setul decisiv. Dar Simona i-a luat apoi șase game-uri la rând.

Ajla Tomljanovic și-a amintit de prima confruntare cu Simona Halep, la Cincinnati 2018. A avut 3-0 în decisiv, dar a pierdut

“Am mai jucat de câteva ori cu Simona Halep. Nu am câştigat niciodată împotriva ei, dar au fost meciuri echilibrate. Simt că am o şansă, dacă îmi voi face treaba aşa cum trebuie. Totul este posibil în tenisul din ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Mai ales fetele ştiu acest lucru, inclusiv favoritele. Toate jucătoarele vin pregătite. Ultima dată ne-am înfruntat la Adelaide, anul trecut. Ţin minte că am rămas un pic în urmă în ambele seturi.

La un moment dat jocul meu a început să meargă, nu ştiu dacă a fost neapărat prea târziu. Dar ea a avut acea perioadă excelentă. Totul se reduce la câteva puncte care sunt atât de importante.

ADVERTISEMENT

Cred că am avut-o în mână într-o dispută la Cincinnati. Încă mă macină acel eşec, am avut 3-0 în setul decisiv”, a declarat Ajla Tomljanovic într-o conferinţa de presă.

Simona Halep va avea o adversară din Rusia dacă se califică în turul 3. Traseu infernal spre trofeul de la Australian Open 2021

Dacă va trece de Ajla Tomljanovic, Simona Halep va avea o adversară din Rusia în turul 3 la Australian Open 2021. O va avea de înfruntat pe învingătoarea dintre Viktoria Kudermetova şi Varvara Gracheva.

ADVERTISEMENT

Kudermetova, locul 36 WTA, este mare favorită pentru acea confruntare. Jucătoarea de 23 de ani ar putea fi şi primul cap de serie pe care îl întâlneşte Simona Halep în turneu, înaintea posibilei revanşe cu Iga Swiatek din turul 4.

Traseul Simonei Halep spre titlul de la Australian Open 2021 este unul foarte complicat. Iga Swiatek este posibila adversară din turul 4, iar Serena Williams ar putea să îi fie rivală în sferturi. În plus, s-ar putea duela cu Naomi Osaka în semifinale.

ADVERTISEMENT