Life

Cum a reacționat Alexandra Zmărăndescu după ce a aflat că fratele ei va avea un copil: „A fost tată și pentru mine”

Alexandra Zmărăndescu, în culmea fericirii că va fi mătușă. Fratele ei așteaptă să devină tată pentru prima dată. Cum a reacționat aceasta.
14.12.2022 | 07:44
Cum a reactionat Alexandra Zmarandescu dupa ce a aflat ca fratele ei va avea un copil A fost tata si pentru mine
Cum a reacționat Alexandra Zmărăndescu după ce a aflat că fratele ei va avea un copil. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Alexandra Zmărăndescu după ce a aflat că o să fie mătușă. Fratele ei așteaptă primul lui copil, un băiat.

Ce a declarat Alexandra Zmărăndescu după ce a aflat că fratele ei va avea un copil

Alexandra Zmărăndescu este foarte fericită că va deveni mătușă pentru prima dată și abia așteaptă să vină pe lume copilul fratelui său, Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Alexandra Zmărăndescu a mărturisit că este extrem de încântată de noul rol din viața sa și spune că își va ajuta fratele cu orice va avea nevoie după ce va deveni tată pentru prima dată.

De asemenea, fiica lui Cătălin Zmărăndescu a spus că este sigură că fratele său va fi un tată minunat pentru că de multe ori a îndeplinit acest rol și pentru ea, după ce părinții lor s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

De altfel, Alexandra Zmărăndescu și sportivul nici nu-și mai vorbesc de ani de zile.

”Despre faptul că o să devin mătușă, nu am cuvinte, sincer, să exprim ce simt, sunt extrem de încântată și foarte fericită pentru fratele meu, abia aștept să îl ajut cu tot ce este nevoie, consider 100% că este pregătit să fie un tată exemplar, pentru că a fost un tată și pentru mine, la un moment dat. Și abia aștept să se nască bebe”, a declarat Alexandra Zmărăndescu pentru Spynews.

Mihai Zmărăndescu, tată de băiat

Mai este puțin până când Mihai Zmărăndescu va deveni tată pentru prima dată, iar sportivul mărturisea cu entuziasm că va avea un băiețel alături de iubita lui, pe nume Alexandra.

ADVERTISEMENT

”Este BĂIAT! Te iubesc Alexandra! Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou pe lumea asta”, a scris pe Instagram Mihai Zmărăndescu pe atunci.

Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie la Paris, în această vară. Acesta a făcut un gest foarte romantic și a decis să-și ceară iubita de soție chiar în fața Turnului Eiffel.

ADVERTISEMENT