Life

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România va fi bunic! Iubita fiului său este însărcinată. Primele imagini

Cătălin Zmărăndescu va fi bunic pentru prima dată. Iubita fiului său din prima căsătorie este gravidă, conform unui anunț făcut de cei doi pe rețelele de socializare.
12.06.2022 | 14:22
Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania va fi bunic Iubita fiului sau este insarcinata Primele imagini
Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România va fi bunic! Foto Colaj Fanatik / Instagram și Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic pentru prima dată. Fiul sportivului așteaptă un copil alături de partenera lui de viață.

Cătălin Zmărăndescu va fi bunic! Fiul lui așteaptă primul copil

Mihai Zmărăndescu a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a publicat un videoclip în care iubita lui, pe nume Alexandra, se mândrește cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

După cum arată imaginile, sarcina este abia la început și nici măcar iubita sa nu a mai postat imagini cu burtica, astfel că cei doi au decis să țină secret până în acest moment faptul că vor deveni părinți.

Mai mult, Mihai Zmărăndescu a cerut-o de soție pe iubita lui chiar de 1 iunie și se pare că această dată nu a fost deloc aleasă întâmplător, pentru că ei vor deveni părinți și la anul vor avea un bebeluș cu care să sărbătorească Ziua Copilului.

ADVERTISEMENT
Imagini burtică
Cătălin Zmărăndescu va fi bunic! Fiul lui așteaptă primul copil. Foto Instagram

Cătălin Zmărăndescu nu are o relație cu copiii din prima căsnicie

Cătălin Zmărăndescu și fiul său nu au deloc o relație bună, iar conform declarațiilor făcute de Mihai, aceștia nici măcar nu își vorbesc.

Mai mult, Mihai Zmărăndescu îl acuză pe sportivul de la Survivor România că nu i-a păsat niciodată de el și de sora lui, și nici măcar nu mai afirmă că are patru copii, ci vorbește doar despre cei doi copii pe care îi are din actuala căsnicie.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am nimic cu el, deja mi-a trecut. Cătălin Zmărăndescu oriunde se duce, la televizor, se prezintă doar cu 2 copii din patru. Eu știu părinți care se bagă pentru copiii lor în rahat. El n-a făcut chestiile astea.

Eu muncesc să-mi câștig existența. Nu beau, nu mă droghez. Chit că eram cel mai nasol copil, tu, ca părinte, trebuie să ai grijă de copii.

ADVERTISEMENT

Mie mi se pare că e suficient, din atitudinea lui, încât un om să își dea seama că pe el nu îl interesează de mine și de sora mea”, a spus acesta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT