Life

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris. Primele imagini cu inelul de logodnă

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris, chiar lângă Turnul Eiffel. Cei doi au postat primele imagini cu inelul de logodnă.
02.06.2022 | 07:49
Mihai fiul lui Catalin Zmarandescu sia cerut iubita in casatorie la Paris Primele imagini cu inelul de logodna
Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie la Paris. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris. Tânărul a postat imagini pe rețelele sociale cu momentul acesta special, care a avut loc chiar lângă Turnul Eiffel.

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris

Fiul fostului Faimos de la Survivor România 2022 este în culmea fericirii după ce iubita lui a acceptat cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

“A spus DA”, a scris Mihai Zmărăndescu pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini cu partenera sa, Alexandra.

Luptătorul MMA și iubita lui au postat și imagini cu inelul de logodnă.

Mihai Zmărăndescu
Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

După acest moment special, cei doi au sărbătorit într-o locație de lux din Paris, la Moulin Rouge.

ADVERTISEMENT

Ce relație au Cătălin Zmărăndescu și fiul său

Cătălin Zmărăndescu și fiul său, Mihai, nu sunt deloc în relații bune. Cei doi nu-și vorbesc, iar fostul concurent de la Survivo0r 2022 i-a anunțat pe fani că își va face un alt tatuaj peste cel cu fiul său, lucru care l-a deranjat foarte tare pe acesta din urmă.

Mihai Zmărăndescu a realizat apoi că nu mai există nicio șansă de împăcare cu tatăl său, cu care nu a vorbit deloc de ceva timp.

ADVERTISEMENT

“Nu am mai vorbit cu el, probabil nici nu o să o mai fac, dar așa e mai bine. Ce să ne mai spunem, a spus el totul. Nu, sunt convins că nu ne mai putem împăca vreodată.A uitat că are și alți copii, dar asta e treaba lui, nu a mea.

Sunt ceva mai matur decât el, eu îmi dau seama că între noi e o legătură de sânge, chiar dacă el nu și-o dorește.”, a declarat fiul lui Cătălin Zmărăndescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

După gestul tatălui său. Mihai Zmărăndescu a spus că nu are de gând să procedeze la fel cu tatuajul său. Vrea să-l păstreze ca amintire, chiar dacă relațiile dintre ei s-au răcit considerabil.

De unde au început problemele dintre Zmărăndescu și băiatul din prima căsnicie

Cei doi nu-și vorbesc de mai bine de patru ani. Problemele dintre ei eu la bază chestiuni financiare, după cum a dezvăluit Mihai Zmărăndescu pentru FANATIK, în urmă cu câteva luni. Ar fi vorba de foarte mulți bani pe care fostul luptător MMA i-ar avea de dat copilului și fostei soții.

“Noi nu am mai vorbit de 4 ani. A stat lângă mine din interes la luptele din Londra. Există și chestiuni financiare între noi.

Mama mea trebuie operată, are niște probleme la picioare. Trebuie să strâng bani să o operez. În același timp, mama are 30.000 de euro pe care trebuie să îi plătească din cauza tatălui meu.

Pentru că tatăl meu, când a avut probleme cu firma, s-a dus la mama mea și i-a cerut să facă un credit pentru el.

Iar mama, fiind soția lui, nu a spus nu, pentru că îl iubea. Și bunicul meu, din partea mamei, când a făcut partajul cu bunica mea, când au divorțat, nici nu a văzut cei 50.000 de euro, i-a dat direct lui Cătălin.”, a explicat tânărul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT