Life

Cum a reacționat Florin Salam la filmarea cu Snopp Dogg, care dansează pe manelele sale

08.01.2021 | 20:29
Cum a reactionat Florin Salam la filmarea cu Snopp Dogg care danseaza pe manelele sale
Cum a reacționat Florin Salam la filmarea cu Snopp Dogg, care dansează pe manelele sale. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul rapper Snoop Dogg a făcut furori pe Internet după ce s-a filmat pe ritmuri de manele, pe melodia lui Florin Salam, iar manelistul a reacționat la videoclipul viral, fiind de-a dreptul surprins de gestul cântărețului. 

Postarea lui Snoop Dogg de pe Instagram a strâns sute de mii de aprecieri și vizualizări, dar și comentarii din partea fanilor români, dintre care nu a lipsit Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Manelistul a fost impresionat că rapperul îi ascultă melodiile și i-a transmis un mesaj plin de recunoștință în mediul online, spre bucuria tuturor.

Cum a reacționat Florin Salam la filmarea cu Snopp Dogg, care dansează pe manelele sale

Snoop Dogg i-a amuzat pe fanii din România după ce s-a filmat în timp ce dansa pe o manea ce îi aparține lui Florin Salam. Rapperul american a primit sute de mii de aprecieri și mesaje din partea fanilor, iar postarea a fost vizualizată de peste un milion de persoane.

ADVERTISEMENT

Internauții au fost șocați să vadă că manelele au ajuns și în Statele Unite, mai ales la urechite îndrăgitului cântăreț de rap. „Acum După Pandemie Nici Lumea Nu Vă Mai Știe” este maneaua care i-a adus lui Snoop Dogg atâtea reacții.

Florin Salam a comentat și el la postarea rapperului și i-a mulțumit, în engleză, că îl ascultă, numindu-l „Regele meu”: „Mulțumesc pentru că mă asculți, Regele Meu”, a scris manelistul.

ADVERTISEMENT

 

Florin Salam
Florin Salam, reacție la postarea lui Snoop Dogg. Sursa foto: Instagram

 

„Putem confirma ca e de al nostru”, „Îți place nebunule”, „Ai dat de gust la manea unchiule”, „Un Rege ascultă alt Rege”, „Snoop a dat de muzică adevărată”, „Nebunule te-ai dat pe trepăreală”, „Petiție să facă Snoop Dogg o melodie cu Salam”, „Când zicea Salam să se audă în tot mapamondul nu-l credeați”, au fost doar câteva dintre reacțiile pe care le-a primit Snoop Dogg la videoclipul care a devenit viral.

Florin Salam nu este singura vedetă din România care a reacționat la postarea de senzație a rapperului. Liviu Teodorescu a postat un comentariu care a stârnit amuzamentul internauților: „La început de an, mi-am spus: ‘Doamne, să mă apuc de manele? Dă-mi un semn’. 2 săptămâni mai târziu:”. Cabral a scris și el un comentariu care i-a amuzat pe fani, în stilul sîu caracteristic: „Are și al meu sânge de Berceni! :))”.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, Ruby, Emil Rengle, Matei Dima (BRomania), Vlad Drăgulin și vloggerița Bianca Adam au comentat și ei la videoclipul lui Snoop Dogg, care a surprins pe toată lumea.

ADVERTISEMENT
Tags: