Life

Cum a reacționat Gina Pistol în momentul în care a aflat că Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, va deveni mămică din nou

Gina Pistol a reacționat imediat pe rețelele de socializare după ce a aflat că Laura Cosoi va deveni mămică pentru a treia oară. Fosta iubită a lui Smiley a făcut anunțul în ziua de Crăciun.
28.12.2021 | 12:45
Cum a reactionat Gina Pistol in momentul in care a aflat ca Laura Cosoi fosta iubita a lui Smiley va deveni mamica din nou
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi traversează una dintre cele mai frumoase perioade. Artista a anunțat în ziua de Crăciun că va deveni mămică pentru a treia oară.

Aceasta a fost felicitată imediat de mai multe vedete, dar și de fani.

Gina Pistol a avut și ea un mesaj pentru fosta iubită a lui Smiley.

Cum a reacționat Gina Pistol în momentul în care a aflat că Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, va deveni mămică din nou

Laura Cosoi este în culmea fericirii. Vedeta a dezvăluit că este însărcinată pentru a treia oară. Atât ea, cât și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au declarat în repetare rânduri că își mai doresc un copil.

ADVERTISEMENT

În ziua de Crăciun, artista a postat o fotografie în care apare alături de soțul ei, de cele două fetițe, Rita și Vera, dar și o ecografie.

Aceasta a postat și un mesaj emoționant la care fanii au reacționat rapid și au felicitat-o. Unii au fost însă surprinși să vadă că Gina Pistol a avut și ea un mesaj. A apreciat postarea, semn că se bucură pentru fosta iubită a lui Smiley.

ADVERTISEMENT
Reacție Gina Pistol
Cum a reacționat Gina Pistol

De altfel, Laura Cosoi a avut și ea un mesaj emoționant în momentul în care a aflat că prezentatoarea a devenit mămică.

“Felicitări. Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina. Mă bucur pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită”, spunea la momentul respectiv Laura Cosoi pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, vedeta a apreciat mai multe fotografii postate de Smiley cu micuța Josephine.

Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu mai mulți ani. După ce s-au despărțit au rămas în relații foarte bune.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat de Laura Cosoi în ziua de Crăciun

Laura Cosoi a declarat mereu că își dorește o familie numeroasă și abia așteaptă să devină mămică pentru a treia oară. Artista a dat vestea cea mare în ziua de Crăciun.

“Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! 

În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță”, o surioară pentru Rita și Vera, este o parte din mesajul artistei.

ADVERTISEMENT