Life

Cum a reacționat iubitul Ioanei Filimon când a văzut-o alături de Jador. “Mi-a zis că trebuie să vorbim”

22.10.2020 | 15:44
Cum a reactionat iubitul Ioanei Filimon cand a vazuto alaturi de Jador Mia zis ca trebuie sa vorbim
Cum a reacționat iubitul Ioanei Filimon când a văzut-o alături de Jador. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ioana Filimon a fost surprinsă recent în ipostaze incendiare alături de Jador. Vedeta a povestit cum a reacționat iubitul ei atunci când a văzut imaginile cu ea și celebrul cântăreț.

Imaginile respective nu reflectă realitatea, ci fac parte din videoclipul lansat acum câteva săptămâni pentru piesa “Carola”, așa cum relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Costi Ioniță și Andrea Bulgaria au colaborat cu Jador pentru această melodie, iar videoclipul a fost o adevărată surpriză pentru fani.

Cum a reacționat iubitul Ioanei Filimon când a văzut-o alături de Jador

Din păcate, iubitul Ioanei Filimon nu a fost atât de încântat atunci când a văzut în ce ipostaze apare partenera lui. Acesta și-a scos la iveală gelozia și i-a cerut iubitei sale să poarte o discuție despre imaginile apărute.

ADVERTISEMENT

Ioana Filimon a fost invitată la matinalul de la Antena Stars, unde a vorbit despre “criza” de gelozie a iubitului. Acesta s-ar fi enervat atunci când a văzut că Ioana se află alături de Jador în niște ipostaze incendiare și i-a cerut explicații.

Câștigătoarea “Miss România” a ediției din 2016 a explicat cum s-au desfășurat lucrurile, însă nu a fost vorba despre o ieșire nervoasă. Bărbatul a fost deranjat din cauză că iubita lui s-a afișat în brațele cântărețului, chiar dacă în scopul unui videoclip.

ADVERTISEMENT

“A fost deranjat, mi-a zis că trebuie să vorbim. Nu a fost totul așa dramatic, a fost o discuție nu neapărat aprinsă. Toată lumea a înțeles care e situația”, a declarat bruneta în cadrul emisiunii.

Vedeta în vârstă de 29 de ani a mărturisit că ea și partenerul ei încă nu s-au logodit. Ioana Filimon preferă să-și țină partenerul departe de ochii presei, însă a dezvăluit că ar răspunde cu “da” la cererea de căsătorie, dacă acest lucru se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Ioana Filimon a fost împreună cu milionarul Cengiz Şıklaroğlu

Ioana Filimon nu a avut întotdeauna noroc în dragoste. Vedeta a format un cuplu pentru câteva luni cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu, care a fost împreună și cu Otilia Bilionera.

Relația lor a fost scurtă și s-a terminat cu un mare scandal. Mai mult, Cengiz i-a trimis Ioanei un pachet care conținea un avertisment teribil și o inimă de vacă. Bărbatul a criticat-o aspru pe vedetă și nu mi vrea să audă de ea.

“Sunt Cerkes și nu ameninț oamenii, ci ofer opțiuni și continui cu ceea ce acceptă. Da, i-am trimis acea inimă, iar cutia a ajuns în Timișoara în doar două ore. Ioana aprinde o minge de foc doar atingând-o.

Românii sunt inteligenți, iar cei cu care am vorbit, au înțeles că Ioana este o mincinoasă și o hoață. Ea a început să mintă despre mine, a folosit presa, a vrut să îmi toace banii. Încă ceva: eu sunt cerchez, nu turc”, a declarar Cengiz Şıklaroğlu pentru sursa menționată mai sus.

“Miss România 2016” a mai câștigat și titlul de “Miss Global Model of the World 2018” și  participat la Ferma vedetelor în 2019.

ADVERTISEMENT
Tags: