Life

Cum a reacționat Leon, fiul lui Kamara, după eliminarea tatălui de la Survivor. Primul mesaj al micuțului

Și fiul lui Kamara, Leon, a avut ceva de zis după eliminarea tatălui său de la Survivor România. Ce mesaj a transmis micuțul?
14.04.2023 | 12:46
Cum a reactionat Leon fiul lui Kamara dupa eliminarea tatalui de la Survivor Primul mesaj al micutului
Cum a reacționat Leon, fiul lui Kamara, după eliminarea tatălui de la Survivor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul lui Kamara a reacționat după ce tatăl său a fost eliminat de la Survivor România. Ce a spus Leon despre acest lucru? A fost sau nu dezamăgit micuțul de faptul că artistul nu a rezistat mai mult în Republica Dominicană? Mulți au rămas uimiți de reacția sa.

Regretă Kamara eliminarea de la Survivor România?

Kamara a fost eliminat de la Survivor România în ediția de miercuri, 12 aprilie. Deși artistul și-ar fi dorit să ajungă măcar aproape de marea finală, se pare că publicul nu a fost de partea sa. Faimosul a primit cele mai ține voturi, drept urmare, a fost nevoit să plece acasă.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, acesta părăsește competiția cu un regret. Deși a dezvăluit public că s-a bucurat de faptul că Dan Ursa a rămas în competiție,  în condițiile în care amândoi au fost în pericol să fie eliminați de la Survivor România, s-a părea că artistul nu și-a îndeplinit obiectivul.

Mai exact, el povestea că misiunea de bărbat a fost dusă la bun sfârșit, având în vedere că a rezistat săptămâni în șir în Republica Dominicană. De cealaltă parte, Kamara nu și-a îndeplinit misiunea de tată.

ADVERTISEMENT

”Sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el”, spunea Kamara după eliminarea de la Survivor România.

Tot atunci el l-a felicitat pe Dan Ursa pentru că rămâne în competiție și a precizat că nu are nimic cu niciun concurent. Asta în ciuda conflictelor care au tot apărut de-a lungul timpului, atât cu DOC, cât și cu Ionuț Iftimoaie.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de Leon, fiul lui Kamara, către tatăl său

Și totuși de ce a venit Kamara în Republica Dominicană și ce legătură are acest lucru cu fiul său? Încă de la începutul competiției, artistul spunea că nu face acest lucru pentru faimă și nici pentru bani. Tot ce și-a dorit a fost să îi demonstreze fiului său ceva.

Și se pare că artistul a reușit să facă acest lucru. Dovada cea mai clară este mesajul emoționant trimis de Leon către Kamara. Acesta i-a spus tatălui său că îl iubește și că e mândru de el. De asemenea, micuțul l-a felicitat pentru că a rezistat la Survivor România atât de mult.

ADVERTISEMENT

”Te iubesc! Te pupăm! Sunt mândru de tine. Felicitări pentru cât ai stat acolo. Eu mă bag la somnic. Te pup.”, a fost mesajul lui Leon de pe Facebook, pentru tatăl său, Kamara.

ADVERTISEMENT