Life

Cum a reacționat mama Geta după ce Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie. Familia se pregătește de nuntă

Ce părere are familia lui Iancu Sterp despre Denisa Coțolan. Fratele lui Culiță și-a cerut iubita în căsătorie după ce a pierdut gala MMA.
04.11.2023 | 14:56
Cum a reactionat mama Geta dupa ce Iancu Sterp sia cerut iubita in casatorie Familia se pregateste de nunta
Cum a reacționat mama Geta după ce Iancu Sterp a cerut-o pe Denisa în căsătorie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a pierdut meciul cu George Zănoagă din ultima gală MMA, însă, așa cum el a menționat, a câștigat mult mai mult. Fratele lui Culiță a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa Coțolan.

Ce părere are mama Geta despre viitoare soție a lui Iancu Sterp

Iancu Sterp a avut ghinion în gala MMA cu numărul 45. Fratele mai mic al lui Culiță a pierdut meciul cu George Zănoagă, pentru care  afost plătit, totuși cu o sumă impresionantă de bani. 

ADVERTISEMENT

Totuși, tânărul a transformat momentul în unul dintre cele mai frumoase din viața lui. A profitat de ocazie și a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coloțan, cu care are de mai mulți ani o relație.

„Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, a spus Iancu Sterp chiar în ringul MMA.

ADVERTISEMENT

Denisa, care l-a susținut pe tot parcursul meciului, și-a stăpânit cu greu emoțiile. A acceptat fără să stea pe gânduri și a mărturisit că, din punctul său de vedere, Iancu va fi mereu un câștigător.

„Pentru mine, Iancu e un câștigător. E cel mai tare, poate să îl bată oricine, el e cel mai bun. Astăzi nu a pierdut, chiar a câștigat. Am foarte multe emoții. Mă simt împlinită sufletește.

ADVERTISEMENT

Și eu îmi doream. Nu mă așteptam. Mi-a dat de înțeles, dar nu dă foarte multe din casă. Iancu tace și face”, a spus Denisa Coțolan, cu inelul pe deget, despre Iancu Sterp, la WOWnews. 

Nunta va fi la toamnă

Dar ce părere are familia lui Iancu Sterp despre acest pas. Ei bine, mama Geta este încântată de faptul că va fi soacră mare, iar despre Denisa are numai cuvinte de laudă. „Cât e de harnică și de scumpă. O iubesc mult, ca pe fetele mele”, a declarat mama fraților Sterp.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea a anunțat că nunta va avea loc în toamna acestui an. „Știți că Iancu avea o vorbă, când îl întreba cineva,’ nunta pe când?!’, el zicea: ‘Dacă ajută Dumnezeu nici la anul!’. Deci acum dacă ajută Dumnezeu, la anul!”, a completat și Geta Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: