Sport

A sesizat o problemă după CFR Cluj – Rapid 0-1: ”Se contrazic. Poate n-au înţeles”

Ovidiu Herea, fostul jucător al Rapidului, a analizat partida câștigată de giuleșteni pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-1.
11.02.2024 | 08:30
A sesizat o problema dupa CFR Cluj  Rapid 01 Se contrazic Poate nau inteles
Ovidiu Herea a analizat partida CFR Cluj - Rapid 0-1. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit o victorie importantă pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 0-1, golul fiind marcat de Damjan Djokovic, fostul jucător al ardelenilor. Cu această victorie, Rapid se apropie de liderul FCSB, la 6 puncte, elevii lui Charalambous având un meci mai puțin disputat.

CFR Cluj – Rapid 0-1, analizat în direct: ”Poate n-au înţeles jucătorii ce le cere Adi Mutu”

Ovidiu Herea, fost jucător în Giulești, consideră că Rapid a câștigat meritat partida de la Cluj și crede că jucătorii lui Adrian Mutu nu au înțeles foarte bine ce au de făcut în aceast meci.

ADVERTISEMENT

”Mutu şi Muhar se contrazic. Mutu zice că le cere jucătorilor să joace rapid, să finalizeze, în timp ce Muhar a zis despre construcţie lentă, să fie răbdători jucătorii, nu să joace fotbal direct. Poate n-au înţeles jucătorii ce le cere Adi Mutu. Atunci când trebuie să revii pe tabelă trebuie să fi direct pe poartă.

E o victorie meritată şi mare, foarte mare. La cum am văzut Rapid în primele jocuri aveam o temere faţă de acest meci, dar victoriile aduc victorii şi e adevărată acea vorbă”, a declarat Ovidiu Herea.

ADVERTISEMENT

Mutu trece repede peste CFR Cluj – Rapid 0-1: ”Nu mă afectează!”

La finalul înfruntării din Gruia, Adrian Mutu a s-a arătat încrezător pentru partidele pe care CFR Cluj le mai are de disputat în viitor și crede că elevii săi trebuie au de învățat din eșecul cu Rapid.

”Am stat în jumătatea lor, dar trebuia să facem mult mai mult. Nu mă afectează înfrângerea, nu trebuie să facem capăt de țară din asta, important e să învățăm din asta, să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe.

ADVERTISEMENT

Am fost cam lenți, Rapidul a luptat, a stat în defensivă, nu ne-am creat destule șanse. În ambele meciurile ale mele la CFR rezervele au ajutat, in această seară nu am reușit. Golul a fost unul norocos”, a declarat Adrian Mutu.

Săpunaru și Onea s-au accidentat în meciul CFR Cluj – Rapid 0-1

Cristian Săpunaru a ieșit accidentat în minutul 16 al înfruntării, după un duel cu Bîrligea. Fotbalistul lui CFR Cluj l-a doborât pe căpitanul giuleștenilor, obligându-l să ceară schimbare după ce a resimțit dureri la ceafă.

ADVERTISEMENT

În repiza secundă, în minutul 53, Răzvan Onea a resimțit dureri musculare și a cerut schimbarea. În locul lui, Cristiano Bergodi l-a trimis în teren pe Braun.

ADVERTISEMENT