Life

Bursucu, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: ”Au fost momente în care nu am știut cum să răspund”

Bursucu, detalii despre legătura cu Teo Trandafir. Ce a scos la iveală prezentatorul de la Kanal D legat de fosta colegă.
15.05.2023 | 12:25
Bursucu adevarul despre relatia cu Teo Trandafir Au fost momente in care nu am stiut cum sa raspund
Bursucu, detalii despre legătura cu Teo Trandafir. Ce a scos la iveală prezentatorul de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dansatorul, pe numele său real Cristea Marius Adrian, a spus adevărul despre relația cu celebra jurnalistă. Fostul concurent de la Dansez pentru tine susține că au fost momente în care nu a știut cum să răspundă.

Bursucu, detalii despre legătura cu Teo Trandafir. Ce a scos la iveală prezentatorul de la Kanal D

Bursucu a fost invitat în cadrul unei emisiuni online, unde a venit cu câteva detalii despre legătura cu Teo Trandafir. Prezentatorul de la Roata norocului a scos la iveală lucrurile pe care le apreciază la moderatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Faptul că de foarte multe ori, uite, eu sunt un tip mai nebun, nu iau toate lucrurile în serios, ea, de exemplu, ia în serios tot ce se întâmplă în emisiune. Și dacă vine un cățel în emisiune, ea trebuie să vorbească foarte serios cu acel cățel.

Trebuie să-i dea importanță de 100%, eu mă mai joc. Și atunci, de multe ori, intervine o rigiditate pe care o simți și îți vine să explodezi, mie îmi venea să iau câinele și să alerg prin platou și vedeai o privire așa.

ADVERTISEMENT

Îmi era teamă că n-o să-i fac față din punct de vedere al culturii generale. Am rămas fără cuvinte în fața lui Teo. Nu neapărat de multe ori, că nu m-a pus în ipostaze de genul ăsta.

Au fost momente în care nu am știut cum să răspund”, a mărturisit Bursucu în emisiunea Detectorul de minciuni, moderată de Bianca Drăgușanu pe Youtube. Vedeta și Teo Trandafir au o relație foarte bună.

ADVERTISEMENT

Bursucu, respect imens pentru Teo Trandafir

Bursucu a mai subliniat că are un respect imens pentru Teo Trandafir, alături de care a lucrat o perioadă destul de lungă. Dansatorul îi datorează foarte multe prezentatoarei de la Kanal D și spune că niciodată nu au existat dispute între ei.

Mai mult, vedeta a mai precizat că deși au fost momente în care nu a fost de acord cu fosta colegă de platou nu a ripostat niciodată. Coregraful nu i-a răspuns chiar dacă a avut sau nu dreptate într-o anumită privință.

ADVERTISEMENT

„Eu știu că astăzi nu eram aici dacă nu era Teo”, a ținut să mai adauge Bursucu, pentru aceeași sursă. Prezentatorul moderează în momentul de față show-ul Roata norocului, împreună cu Ana-Maria Barnoschi.

ADVERTISEMENT