Life

A apărut revista Taifasuri 940! Culisele show-lui de pe Kanal D în care Bursucu și Ana învârt… Roata Norocului! Editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista Taifasuri 940: Bursucu și Ana dau tonul distracției și premiilor la Roata Norocului pe Kanal D! Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, rețete, horoscop!
29.06.2023 | 10:23
A aparut revista Taifasuri 940 Culisele showlui de pe Kanal D in care Bursucu si Ana invart Roata Norocului Editorial Fuego farmacia verde religie vedete retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 940! Culisele show-lui de pe Kanal D în care Bursucu și Ana învârt... Roata Norocului! Editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 940! Culisele show-lui în care Bursucu și Ana-Maria Barnoschi învârt Roata Norocului în show-ul de pe Kanal D, dar și cum arată viața lor de zi cu zi, dincolo de lumina reflectaorelor! Un nou editorial FUEGO! Noi rețete – și medicale, și culinare! -, „farmacia verde”, evlavie și religie, horoscop. Pe scurt, revista TAIFASURI 940!

A apărut revista TAIFASURI 940! Culisele show-lui de pe Kanal D în care Bursucu și Ana învârt… Roata Norocului! Un nou editorial Fuego, secrete de vedete, farmacia verde, religie, rețete, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 940 despre locul și modul în care pornește orice schimbare vă doriți în viața dumneavoastră.

„Mi-e teamă uneori de reacțiile mele, de impulsurile pe care le pot avea, de cum aș putea fi în momente extreme. Nu sunt un om impulsiv și mi-am educat răbdarea în timp, dar anumite lucruri pe lumea asta nu avem cum să le controlăm. V-am spus de asta pentru că azi vreau să vă vorbesc despre schimbare.

Consider că nu-i imposibil, indiferent de vârstă, de moment, de educație, de felul nostru de-a fi sau de convingeri, să ne schimbăm. Nu ca pe-o corvoadă, ca pe un capitol care intră la impuse și pe care-l facem doar ca să dăm bine în fața cuiva. Nu, eu vorbesc de acea schimbare lentă, dar fundamentală, prin care ne autoeducăm, prin care devenim mai buni sau cel puțin ne dorim asta, prin care suntem mai cumpătați, mai răbdători și acceptăm mai ușor anumite situații.

Schimbarea oamenilor după o anumită vârstă pare o utopie. Pare un principiu care se regăsește doar în cărți și pe care nu-l vezi în lumea reală. Dar nu-i așa! O să vă dau exemplul cel mai bun, pe-al meu. Eu m-am schimbat mult în ultimii zece ani. Am devenit mai…”

Cum a devenit FUEGO în 30 de ani de carieră, de ce și de unde a pornit schimbarea aflați numai din editorialul său din numărul 940 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 29 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 940. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Carismatici și frumoși, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi dau tonul distracției și câștigurilor la Roata Norocului pe Kanal D, în fiecare duminică, de la ora 20:00. Premii consistente, muzică, dans, râsete, dar și lacrimi… de emoție!… Culisele show-lui, dar și cum arată viața celor două vedete Kanal D zi cu zi, în spatele reflectoarelor, aflați chiar de la cei doi protagoniști, dintr-un interviu marca TAIFASURI, exclusiv din revista TAIFASURI 940!
coperta 1 revista Taifasuri 940
A apărut revista TAIFASURI 940! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă în copertă!
  • Maestrul spiritual Yogi Ashokananda dezvăluie într-un interviu exclusiv marca TAIFASURI cum vă puteți descoperi potențialul extraordinar din voi înșivă prin explorarea simțurilor cu metode Yoga. Sfaturile sale, descoperirile sale, experiența sa pusă în folosul oamenilor, aflațile numai din revista TAIFASURI 940!
  • George Clooney și frumoasa lui soție, Amal, formează un cuplu… de aur la Hollywood și farmecă prin… farmecul și iubirea lor tot mapamondul. Cum le întregesc viața și dragostea de poveste doi… câini salvați de la adăposturi, aflați numai din revista TAIFASURI 940!
  • Copii români EXTRAORDINARI! Genii în miniatură! Copii care au uimit lumea! Copii care au surclasat de la vârste fragede adulți cu pregătire îndelungată! Poveștile lor de… poveste, în revista TAIFASURI 940!
  • Atenție: obiceiuri de urmat ca să nu vă întoarceți mai obosiți după… concediu! Dieta Foodstagram: slăbiți uitându-vă la… poze! Cum compromite sănătatea pe termen lung alimentația greșită în… studenție! Filtrul Barbie: cum transformă inteligența artificială orice chip în unul de… păpușă! Cum face ravagii bulimia nervoasă printre… adolescente! Știți ce este mișcarea „No wash!” – „Fără spălare!”, care se tot extinde? Dar orașul în care oricine poate mânca… gratuit? Aflați toate acestea, PLUS multe eltele, numai din revista TAIFASURI 940!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete cu carne de berbecuț! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 940!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 940 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 29 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT