Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a reușit Edi Iordănescu să-l scoată din sărite pe Gigi Becali: “Suntem toți proști și ai venit tu deștept?”

Edi Iordănescu l-a scos din sărite pe Gigi Becali cu deciziile luate în echipa de start a României la meciul cu Israel din preliminariile Euro 2024.
10.09.2023 | 14:51
Cum a reusit Edi Iordanescu sal scoata din sarite pe Gigi Becali Suntem toti prosti si ai venit tu destept
Cum l-a scos din sărite Edi Iordănescu pe Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România a remizat cu Israel, scor 1-1 pe Arena Națională, în etapa a 5-a din calificările la Euro 2024. Edi Iordănescu a început cu Deian Sorescu titular, decizie care l-a scos din sărite pe Gigi Becali.

Cum a reușit Edi Iordănescu să-l scoată din sărite pe Gigi Becali: “Suntem toți proști și ai venit tu deștept?”

Edi Iordănescu a abordat meciul cu Israel cu cinci fundași, la fel cum s-a întâmplat în remiza cu Elveția din luna iunie, scor 2-2. Deian Sorescu a fost folosit titular în partea dreaptă a apărării. Ulterior, fostul fotbalist de la FCSB a fost înlocuit în minutul 56.

ADVERTISEMENT

Selecționerul l-a scos din sărite pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB se simte sfidat de Edi Iordănescu. Sorescu a evoluat pentru FCSB în partea a doua a sezonului trecut sub formă de împrumut de la Rakow, însă Becali nu a activat clauza unui transfer definitiv.

„Îți spun un lucru care ăsta chiar e de râs. Noi chiar suntem toți proști și nu l-am văzut pe jucătorul pe care l-am avut eu în dreapta, Sorescu? Noi suntem toți proști, idioți? Ai venit tu deștept? Tu ești cel mai deștept om de pe globul ăsta? Noi suntem atâta de idioți? 

ADVERTISEMENT

Pe Sorescu de ce l-am văzut și nu l-am oprit? Nu zic că-i prost jucător. Suntem noi toți proști? Sunt proști și polonezii care-l dau împrumut? Vii tu, inteligența întruchipată. ‘Pe Sorescu îl bag eu’. Bă, îți arată Dumnezeu mândria ta. Ce Sorescu, bă, ești nebun la cap? Ne sfidezi pe noi toți?

„Vrei să ne arăți că ești marele antrenor”

Singurul care poate să facă așa ceva e Hagi, dar Hagi îl antrenează el, îl ține trei luni, cinci luni și îl antrenează pe Sorescu sau pe altcineva care nu e mare fotbalist, dar care se face prin antrenamente.

ADVERTISEMENT

Tu acolo doar îl selecționezi, faci antrenamente trei zile, șapte zile, cum să-l faci tu pe Sorescu. Vrei să ne arăți că ești marele antrenor. A fost și titular”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, discurs dur după România – Israel 1-1: „Moruțan tot o apă și un pământ”

Deian Sorescu a fost înlocuit în repriza secundă cu Olimpiu Moruțan, însă Gigi Becali are aceeași părere și despre fostul fotbalist de la FCSB. În banda dreaptă, Gigi Becali ar fi jucat cu Ianis Hagi, care a fost rezervă neutilizată cu Israel, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Moruțan tot o apă și un pământ este. Pe Moruțan a fost al meu, am luat bani pe el, dar nu putem să jucăm cu d-ăștia, fotbaliști care alunecă pentru că au prea mare demaraj. Eu nu sunt selecționer, dar eu făceam altă echipă.

Aș fi penibil să fac eu echipa că nu sunt nici antrenor, nici selecționer. N-ai ce căuta să joci cu el (n.r. Sorescu). Ia-l dacă vrei să-l ai pe bancă și să-l bagi când conduci. Sorescu se apără bine, merită să-l bagi când conduci. Jucam cu Hagi în banda dreaptă”, a încheiat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire la FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30 în direct pe FANATIK.RO. În zilele de luni, marți și vineri, de la ora 17:30, emisiunea poate fi urmărită în premieră pe pagina de facebook Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Cum l-a scos din sărite Edi Iordănescu pe Gigi Becali

ADVERTISEMENT