Sport

Ianis Hagi doar rezervă in România – Israel. Coman titular. Cum arată primul 11 al lui Edi Iordănescu. Update Exclusiv

Din informaţiile FANATIK, Ianis Hagi nu va începe în primul "11" meciul cu Israel. Cum poate arăta echipa de start a lui Edi Iordănescu.
09.09.2023 | 20:33
Ianis Hagi doar rezerva in Romania  Israel Coman titular Cum arata primul 11 al lui Edi Iordanescu Update Exclusiv
Ianis Hagi, în tricoul naţionalei României. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-09-2023
17:39

Ianis Hagi este rezervă cu Israel, așa cum a anunțat FANATIK

Ianis Hagi începe din postura de rezervă partida contra Israelului, așa cum a anunțat FANATIK. O singură schimbare de ultim moment gândită de Edward Iordănescu față de formula de start anticipată de FANATIK. Marius Marin intră în locul lui Darius Olaru.

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 6. M. Marin, 18. R. Marin, 10. Stanciu cpt. – 23. Sorescu, 7. Alibec, 20. Fl. Coman. Selecționer: Edward Iordănescu
Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Screciu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Rus, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora

România joacă un meci crucial pentru calificarea la Euro 2024 împotriva Israelului, sâmbătă, de la ora 21:45. Se anunţă o atmosferă electrizantă pe Arena Naţională, toate biletele fiind epuizate pentru acest meci.

Ianis Hagi, rezervă cu Israel!

Din informaţiile FANATIK, Ianis Hagi nu va începe ca titular în naţionala României. Proaspăt transferat la Deportivo Alaves, mijlocaşul ofensiv nu are prea multe minute în actuala stagiune, dar speră să revină cât mai repede la forma dinaintea accidentării.

ADVERTISEMENT

În schimb, una dintre surprizele lui Edi Iordănescu pentru această confruntare ar putea fi folosirea lui Deian Sorescu în banda dreaptă a atacului. Pe stânga este aşteptat să înceapă Florinel Coman, în timp ce Alibec are cele mai mari şanse să joace titular în atac.

Cum poate arăta echipa României

După evoluţiile bune cu Kosovo şi Elveţia, Horaţiu Moldovan va începe ca titular şi cu Israel. În banda stângă a defensivei revine Nicuşor Bancu, iar în centru este cuplul Drăguşin, Burcă, cei care au jucat de la începutul preliminariilor.

ADVERTISEMENT

România (4-3-3): Moldovan – Manea, Drăgușin, Burcă, Bancu – Olaru, R. Marin, Stanciu – Sorescu, Alibec, Coman. Selecţioner: Edi Iordănescu

Selecţionerul a fost contestat în legătură cu neconvocarea lui Alex Mitriţă sau Andrei Ivan. Edi Iordănescu a declarat că vrea să construiască o echipă omogenă şi să nu schimbe prea mult jucătorii de la o acţiune la alta:

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte sigur și recunosc că erau și alte nume care se puteau afla alături de noi, dar focusul meu merge spre acest gruă. E o formă de respect pe care trebuie să o oferim pentru acești băieți.

În același timp pentru cei care au fost și pot să mai fie cu siguranță, dar e un principiu la care țin și vreau să fie viu în continuare. E adevărat că forma de moment e un element important, ținem cont și am ținut cont de asta, dar am mers și atenția mea a fost spre istoricul fiecărui jucător în tricoul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Am spus de la început că e o campanie scurtă, că trebuie să avem continuitate, că nu mai vreau 9-10 jucători diferiți la fiecare acțiune. Vreau un grup pe care să îl cunosc foarte bine, ei să mă cunoască foarte bine și ne-am uitat și la istoricul lor în tricoul echipei naționale”, a spus Iordănescu.

Din lotul pentru meciul cu Israel nu fac parte Bogdan Racoviţan, Tudor Băluţă şi Daniel Bîrligea. “Tricolorii” au 8 puncte după primele patru meciuri, fiind neînvinşi în această campanie.

  • 26 de selecţii are Ianis Hagi în naţionala României
  • 12 luni a stat departe de gazon Ianis Hagi din cauza rupturii de ligamente încrucişate (ianuarie 2022 – ianuarie 2023)

  • 2,05 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „1 solist” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT