Life

Cum a reușit Madonna să-și enerveze fanii. Ipostaza controversată în care s-a filmat: “De ce își fac femeile asta?”

Madonna a reușit să-și enerveze fanii după ce s-a filmat într-o ipostază controversată. Internauții au comentat și aspectul ei fizic.
11.10.2022 | 20:04
Cum a reusit Madonna sasi enerveze fanii Ipostaza controversata in care sa filmat De ce isi fac femeile asta
Madonna și-a enervat fanii. Cum s-a filmat. Sursa foto: Captură Tik Tok, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Madonna (64 de ani) este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, însă fost criticată dur de fani după ce s-a filmat într-o ipostază controversată. De-a lungul timpului, vedeta a atras atenția prin moduri nu tocmai pozitive.

Madonna și-a enervat fanii după ce s-a filmat într-o ipostază controversată

Cântăreața s-a filmat și fotografiat în ipostaze intime, s-a afișat alături de bărbați mult mai tineri decât ea și s-a lăudat cu consumul de substanțe interzise, iar de data aceasta a reușit din nou să-și enerveze fanii care o urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

Madonna a încercat să atragă atenția, spunându-le fanilor că este lesbiană. Artista a publicat un videoclip bizar, de zece secunde, pe TikTok.

În clipul video, Madonna aruncă o pereche de chiloți roz într-un coș de gunoi, fără a nimeri ținta.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu nimeresc, sunt gay.”, a spus Madonna în videoclip, care a fost vizualizat de peste 16,7 milioane de ori în doar 17 ore.

Faptul că Madonna încearcă să iasă în evidență cu un astfel de truc ar putea să-i afecteze reputația de cea mai influentă vedetă pop din ultimele decenii, notează The Sun.

ADVERTISEMENT

Fanii au acuzat-o pe vedetă că se preface că face parte din comunitatea LGBTQ+ doar pentru a fi în trend. De altfel, Madonna are mulți fani din această comunitate și a susținut concerte la diverse evenimente Pride.

“Madonna pretinde că este lesbiană, ca să se mențină relevantă în anul 2022. Nu este ceva la care mă așteptam.”, a scris un internaut pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre fani și-au exprimat îngrijorarea cu privire la chipul interpretei de muzică pop. Madonna a trecut prin transformări radicale din punct de vedere fizic în ultimii ani, lucru observat și de prezentatoarea TV Lorraine Kelly.

“Așa arăta acum Madonna? Nu o recunosc! Sincer, ce a făcut? Era atât de frumoasă. De ce își fac femeile asta?

Arăta ca un ou fiert – nu pare să aibă nicio trăsătură naturală. Sunt supărată pentru că îmi place foarte mult de ea.”, a fost comentariul vedetei de televiziune.

Viața amoroasă a Madonnei a fost intens discutată de-a lungul timpului

De-a lungul carierei sale muzicale au circulat numeroase bârfe despre viața amoroasă a Madonnei. În trecut s-a scris că artista ar fi avut relații cu alți muzicieni celebri, cum ar fi Michael Jackson și rapperul Tupac Shakur.

Vedeta a fost căsătorită cu actorul Sean Penn, cu regizorul Lock Stock și cu Guy Ritchie, iar în urmă cu câteva luni s-a despărțit de Ahlamalik Williams, un dansator în vârstă de 28 de ani cu care avea o relație de patru ani.

În 1992, la câțiva ani de când a declarat că “toată lumea are o natură bisexuală”, Madonna a avut discuții aprinse cu Sandra Bernhard, după ce ar fi avut o aventură cu prietena ei, Ingrid Casares.

În 2003, la celebrul spectacol MTV VMA, Madonna le-a sărutat pe gură pe Britney Spears și pe Christina Aguilera. Momentul a făcut parte din show-ul lor.

Fanii și-ar dori foarte mult ca Madonna să revină la cea care era odată, fără să-și distrugă imaginea prin astfel de ipostaze.

ADVERTISEMENT
Tags: