Life

Cum a reușit un fost model Playboy să scape de Andrew Tate, după ce a fost chemată la vila sa din Pipera: “Poate că Dumnezeu m-a salvat”

Un fost model Playboy a reușit să scape de Andrew Tate. Milionarul a chemat-o la vila sa din Pipera, însă femeia nu a mai venit.
02.01.2023 | 23:11
Cum a reusit un fost model Playboy sa scape de Andrew Tate dupa ce a fost chemata la vila sa din Pipera Poate ca Dumnezeu ma salvat
Un fost model Playboy a reușit să scape de Andrew Tate. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un fost model Playboy a povestit cum a scăpat de Andrew Tate. Acesta a chemat-o în București, la vila sa din Pipera, însă femeia nu a mai ajuns la noi în țară. Femeia a primit și mesaje de amenințare din partea milionarului.

Un fost model Playboy a reușit să scape de Andrew Tate. Fostul kickboxer a chemat-o în România

Carla Howe (32 de ani) a fost chemată de Andrew Tate la vila sa din Pipera, în urmă cu ceva timp.

Fostul model a avut intenția de a veni în România, însă fratele lui Tristan Tate i-a trimis mai multe mesaje cu amenințări, lucru care a făcut-o să se răzgândească.

ADVERTISEMENT

Inițial, Andrew Tate i-a transmis complimente și mesaje romantice, însă atitudinea lui s-a schimbat apoi.

Fostul model Playboy consideră că a reușit să scape “ca prin minune” și că s-a gândit, inițial, să aibă o relație cu milionarul.

ADVERTISEMENT

Femeia se gândește cu groază la ce s-ar fi putut întâmpla dacă accepta să vină în România, la vila fraților Tate, aflați în arest preventiv pentru 30 de zile.

“Am scăpat ca prin minune. Mă gândisem să-i dau o șansă și am fost tentată să am o relație cu el. Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-ar fi putut schimba radical dacă aș fi plecat nici nu vreau să mă gândesc. Mulți oameni cred că cineva care e cunoscut nu ar face nimic rău.”, a povestit Carla Howe, potrivit Daily Mail.

Mai mult, Andrew Tate a încercat să-i interzică fostului model să meargă într-o vacanță în Spania, alături de o prietenă. Acesta ar fi insistat că trebuie să-l “asculte”.

ADVERTISEMENT

Carla Howe a mai spus că a fost foarte afectată după ce a văzut imaginile de la perchezițiile din vila fraților Tate. Anchetatorii au găsit arme, cuțite și bani în locuința lor.

Timp de 10 ani, Carla Howe a locuit în Los Angeles. Ulterior, aceasta s-a mutat în conacul Playboy al lui Hugh Hefner în 2022, alături de sora ei geamănă, Melissa.

Andrew și Tristan Tate așteaptă verdictul judecătorilor

Frații Tate și-au petrecut Revelionul în spatele gratiilor după ce oamenii legii i-au arestat joi dimineață.

Au fost arestate și complicele lui Andew și Tristan Tate, Georgiana Naghel și Luana Radu, în vila lor de 600.000 de lire sterline din București.

Joi, 5 ianuarie, judecătorii de apel vor decide dacă îi eliberează sau nu pe cei doi frați originari din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT