Life

Cum a scăpat fiul actriței Eugenia Șerban de închisoare și ce infracțiuni a făcut

Lorans, fiul actriței Eugenia Șerban, pare abonat la problemele cu legea, având câteva dosare la activ. Pentru ce a ajuns în instanță?
05.12.2023 | 16:15
Cum a scapat fiul actritei Eugenia Serban de inchisoare si ce infractiuni a facut
Dezvăluiri despre trecutul infracțional al fiului actriței Eugenia Șerban. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Băiatul actriței Eugenia Șerban este în centrul atenției după ce actrița a ajuns la cuțite cu el! FANATIK a aflat ce trecut infracțional are feciorul artistei. Care sunt motivele pentru care a fost nevoit să declare în fața judecătorilor, în instanță?

Băiatul actriței Eugenia Șerban, un copil-problemă

Lorans Fawaz Bataineh, în vârstă de 30 de ani, îi face zile fripte mamei sale intrând în tot felul de belele. Tânărul se pare că o terorizează pe propria sa mamă. Acesta i-ar cere bani și ajutor de fiecare dată când dă de câte un necaz ori aparent se bagă singur în ele, după cum a dezvăluit de curând cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Fiul actriței Eugenia Șerban nu este la prima abatere, după ce a amenințat-o pe mama lui că îi sparge geamurile de la mașină, Cu propria sa mașină a avut, de altfel, o problemă, recent. A fost reprezentat în instanță pentru a primi bani de asigurare după ce a bușit-o.

Nu este singura speță în care Lorans a ajuns în fața judecătorilor. Consumul de droguri, mai precis cannabis, i-a adus o urmărire penală la care s-a renunțat după o perioadă. Mai mult, conform soluțiilor date de o instanță judecătorească, consultate în exclusivitate de FANATIK, băiatul a rămas la un moment dat și fără ”marfă”.

ADVERTISEMENT

DIICOT i-a confiscat nici mai mult, nici mai puțin decât 2,3 grame de marijuana. A fost apoi și bun de plată. Lorans a trebuit să achite cheltuielile de judecată. Pentru această faptă, băiatul vedetei Eugenia Șerban a scăpat ușor, după cum se vede.

Lorans, fiul artistei, în instanță pentru câteva grame de cannabis

Procesul în urma căruia băiatul actriței a rămas fără ”bucuria” care îl făcea să vadă lumea în culori mai vii a durat din 17 noiembrie 2022 până pe 9 ianuarie 2023.  „Admite propunerea formulată de DIICOT – ST Alba Iulia și în consecință: În baza art. 549 indice 1 al. 5 lit. b Cod Pr Pen rap. la art. 112 alin.1 lit. b Cod Penal şi art. 16 alin 1 din Legea nr. 143/2000 dispune luarea măsurii de siguranţă a confiscării speciale cu privire la: 2,3 grame canabis, ridicate şi depuse la camera de corpuri delicte a IPJ Cluj – SCJSEO, conform dovezii”, se arată în decizia luată de Tribunalul Alba într-unul din dosarele cu droguri ale lui Lorans.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trebuie spus că dată fiind această soluție blândă, Lorans nu a făcut contestație. S-a mulțumit cu faptul că a trebuit să plătească doar niște cheltuieli de judecată. Cel mai probabil, mama lui, Eugenia Șerban, l-ar fi ajutat cu achitarea sumelor.

Fiul Eugeniei Șerban a fost pus sub urmărire penală vreme de o lună, în toamna anului 2022, tot pentru droguri

Fiul Eugeniei Șerban a fost pus sub urmărire penală pentru deținerea de droguri de risc pentru propriul consum, în luna septembrie a anului 2022. Pe 3 octombrie, după o lună în care a fost atent supravegheat de autorități, același tribunal din Alba a decis ca acesta să fie scos de sub urmărirea penală.

ADVERTISEMENT

Magistrații au considerat că nu reprezintă un pericol public. În minuta publicată pe 3 octombrie de Tribunalul Alba nu se specifică, însă, cantitatea de droguri pe care fiul actriței Eugenia Șerban o avea la el. Nu știm, de asemenea, nici despre ce substanțe este vorba.

„Admite solicitarea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T-Serviciul Teritorial Alba Iulia. În temeiul art. 318 alin. 15 teza I C.proc pen confirmă ordonanţa de renunţare la urmărire penală din data de 06.09.2022 emisă, cu privire la inculpatul Bataineh Lorans Fawaz”, se arată în hotărârea Tribunalului.

 

ADVERTISEMENT