Life

Cum a slăbit Gina Pistol 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul

Gina Pistol a dezvăluit cum a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley are de gând să ajungă la greutatea de dinainte să rămână însărcinată.
16.03.2022 | 20:00
Cum a slabit Gina Pistol 15 kilograme intro luna Iubita lui Smiley a dezvaluit secretul
Cum a slăbit Gina Pistol 15 kilograme într-o lună. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol le-a dezvăluit internauților cum a reușit să slăbească 15 kilograme într-o lună, după ce s-a apucat de dietă. Prezentatoarea TV încearcă să dea jos kilogramele acumulate după ce a născut.

Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună

Pe rețelele de socializare, iubita lui Smiley le-a spus fanilor că a ajuns la 80 de kilograme după ce a născut, iar acum câteva săptămâni s-a apucat de dietă.

ADVERTISEMENT

În mai bine de o lună, Gina Pistol a dat jos 15 kilograme. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite încearcă să revină la formele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată.

Deocamdată, blondina nu poate face mișcare, dar se va apuca de sport atunci când va fi posibil acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi.

Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a precizat și ce mănâncă la fiecare masă, de când a început această dietă:

“mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.”, a mai menționat vedeta.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an

Pe 9 martie, Josephine a împlinit un an de când a venit pe lume. Cu această ocazie, juratul de la Vocea României a postat un mesaj emoționant.

“Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură, 1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi!”, a scris Smiley pe rețelele sociale, cu ocazia zilei de naștere a micuței Josephine.

Recent, Smiley a dezvăluit ce surpriză au pregătit el și Gina Pistol pentru majoratul fiicei lor. Înainte ca Josephine să se nască, cei doi i-au transmis un mesaj pe care ar vrea să i-l ofere cadou atunci când va împlini 18 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: