Life

Sora lui Edi Iordănescu, dezvăluiri fabuloase despre meciul calificării României

Maria, sora lui Edi Iordănescu, a trăit cu maximă emoția seara de sâmbătă, 18 noiembrie, când România a bătut Israelul la fotbal!
20.11.2023 | 15:30
Sora lui Edi Iordanescu dezvaluiri fabuloase despre meciul calificarii Romaniei
Maria, sora lui Edi Iordănescu, a dezvăluit cum a trăit familia ei calificarea României la EURO 2024. Montaj-foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Maria, sora lui Edi Iordănescu, selecționerul Naționalei, a trăit cu sufletul la gură fiecare minut al partidei disputate de România împotriva Israelului în vederea calificării la Euro 2024. Țara noastră a marcat două goluri care au dus-o mai departe în competiția la care microbiștii visau să ajungă.

Emoții la cote maxime în familia lui Edi Iordănescu, după meciul Israel-România. Sora selecționerului, dezvăluiri în urma calificării la EURO 2024

În familia Iordănescu, meciul a fost trăit la cote maxime. Maria și fata ei de doar șapte luni i-au ținut pumnii lui Edi Iordănescu, îmbrăcate în culorile Naționalei, în fața micului ecran.

ADVERTISEMENT

La fiecare pasă ce ne-a dus aproape de poarta adversă și la cele două goluri care au făcut istorie, Maria a strigat din toată puterea „Goool”, așa cum au făcut 1,7 milioane de telespectatori care au urmărit partida la Prima TV.

Prezentatoarea Focus Sport și-a amintit cum în urmă cu opt ani, tatăl ei, Puiu Iordănescu, califica Naționala la EURO. Acum, Edi Iordănescu, fratele ei, a repetat performanța tatălui, iar asta a ridicat emoțiile la culme pentru întreaga familie.

ADVERTISEMENT

Maria Iordănescu a spus că pe parcursul întregii dispute de pe teren între țara noastră și Israel, încă din primul minut, familia spera la calificarea de care de trei zile vorbește toată lumea. Maria ne-a dezvăluit și care e secretul reușitei lui Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal.

„Edi muncește 24 din 24 la Națională”

Și anume, vedeta Prima TV a spus că fratele ei muncește 24 din 24 pentru succesul de care se bucură acum românii, o victorie pe care speră s-o repete la meciul de marți contra Elveției.

ADVERTISEMENT

„A fost o seară minunată pentru toată familia. Am crezut cu toții într-o victorie și într-o calificare și nu au întârziat să vină. Edi muncește 24 din 24 la Națională.

E implicat cu tot sufletul și merită această bucurie. Dumnezeu ne-a purtat de grijă și el este cel care ne-a făcut această bucurie  și le-a făcut românilor bucuria. Lui îi datorăm această reușită, apoi jucătorilor”, a declarat Maria, sora lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de știri din sport de la Prima TV a mai spus că tatăl ei a fost emoționat și extrem de mândru de performanța realizată de fiul său. Și cea mică, de doar șapte luni, a trăit cu bucurie golurile Naționalei, cu toate că încă e prea mică pentru a-și da seama ce se întâmpla în casă, de ce erau părinții ei atât de fericiți.

maria sora lui edi iordănescu
Maria i-a susținut pe Edi Iordănescu și Naționala României cu sufletul la gură

„Toți am plâns la final”

„Am stat alături de fiica mea, Thea, nepoata lui Edi, lipite de micul ecran. Am trăit fiecare moment. Tata și mama sunt foarte fericiți și mândri, la fel și toți frații mei. Toți am plâns la final și ne-am bucurat enorm.

Sunt extrem de mândră să port numele Iordănescu. Spun asta pentru că acum opt ani l-am urmat pe tata în drumul spre EURO. Eram sigură că mă voi întoarce să susțin Naționala fiind aproape de fratele meu. Mă bucur că numele Iordănescu merge mai departe”, a completat Maria, sora lui Edi Iordănescu.

Prima TV a fost lider absolut de audiență pe perioada partidei Israel-România. A avut un public de două ori mai mare decât cel al Antenei 1 și de trei ori peste PRO TV. Fluierul final i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori, meciul fiind urmărit de 1.700.000 de persoane, la nivel național.

ADVERTISEMENT